Denizli'de "Sokak Hayvanımı Resimliyorum" sergisi düzenlendi

GÜNDEM 05.04.2017 - 11:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de "Sokak Hayvanımı Resimliyorum" sergisi düzenlendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Sokak Hayvanları Günü etkinlikleri kapsamında “Sokak Hayvanımı Resimliyorum" adlı resim sergisi düzenledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Dünya Sokak Hayvanları Günü etkinlikleri kapsamında Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri işbirliğiyle resim sergisi düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği’nde düzenlenen “Sokak Hayvanımı Resimliyorum” adlı sergide öğrencilerin eserleri beğeniye sunuldu. Etkinlikte, sergiye katılan öğrencilere hediyeler verilirken, en güzel resimlerin sahipleri bisiklet ile ödüllendirildi. Serginin ardından kliniği gezen öğrencilere burada yapılan uygulamalar anlatıldı.   Kapukıran: "Görevimiz onlara sahip çıkmak" Öğrencilere hayvan sevgisi aşılamak ve sokak hayvanlarına dikkat çekmek amacıya yapılan etkinlikte konuşan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, “Bugün Dünya Sokak Hayvanları Günü ancak biz sadece bu özel günde değil her gün sokak hayvanları ile yakından ilgilenip, bakımlarını yapıyoruz” dedi. Sokak hayvanlarının, aşırı sıcak ve soğuklara, açlığa ve susuzluğa bağlı hastalıklara maruz kalabildiğini anlatan Kapukıran, “Bizim görevimiz onlara sahip çıkmaktır.”
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Sokak Hayvanları Günü etkinlikleri kapsamında “Sokak Hayvanımı Resimliyorum" adlı resim sergisi düzenledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Dünya Sokak Hayvanları Günü etkinlikleri kapsamında Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri işbirliğiyle resim sergisi düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği’nde düzenlenen “Sokak Hayvanımı Resimliyorum” adlı sergide öğrencilerin eserleri beğeniye sunuldu. Etkinlikte, sergiye katılan öğrencilere hediyeler verilirken, en güzel resimlerin sahipleri bisiklet ile ödüllendirildi. Serginin ardından kliniği gezen öğrencilere burada yapılan uygulamalar anlatıldı.

 


Kapukıran: "Görevimiz onlara sahip çıkmak"
Öğrencilere hayvan sevgisi aşılamak ve sokak hayvanlarına dikkat çekmek amacıya yapılan etkinlikte konuşan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, “Bugün Dünya Sokak Hayvanları Günü ancak biz sadece bu özel günde değil her gün sokak hayvanları ile yakından ilgilenip, bakımlarını yapıyoruz” dedi. Sokak hayvanlarının, aşırı sıcak ve soğuklara, açlığa ve susuzluğa bağlı hastalıklara maruz kalabildiğini anlatan Kapukıran, “Bizim görevimiz onlara sahip çıkmaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.