İplik fabrikasında yangın

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.11.2021 - 11:57, Güncelleme: 17.11.2021 - 12:12
 

İplik fabrikasında yangın

Merkezi Denizli’de bulunan iplik fabrikasının, Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde bulunan pamuk deposunda meydana gelen yangının söndürme işlemi sabaha kadar sürdü. Yangında küle dönen fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre olay, Dazkırı Esentepe Mahallesi'ndeki fabrikanın pamuk deposunda meydana geldi. Merkezi Denizli’de bulunan ve Denizli’den de çalışanların olduğu fabrikada akşam saatlerinde başlayan yangına ihbar üzerine olay yerine gelen Dinar Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme ekipleri ilk olarak müdahalede bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Öte yandan yangının çıktığı depoda kimsenin olmadığı ifade edildi. Meydana gelen yangının büyümesi üzerine Denizli’den ve çevre il ve ilçelerden itfaiye ekipleri sevk edildi. Söndürme çalışmalarının sabaha kadar devam ettiği yangın, söndürülürken küle dönen fabrikada soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.  Maddi hasarın büyük olduğu ve herhangi bir yaralanma ve can kaybının yaşanmadığı yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. DENİZLİ'DEN YANGINA  SÖNDÜRME DESTEĞİ Yangına Denizli İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı, Çardak, Bozkurt, Kaklık, Çal, Baklan, Akkale ve Kayalık şubeleri ile 7 arazöz, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığından 3, DESKİ Genel Müdürlüğü’nden 1 tanker ile 4 destek aracı toplam 15 araç ile müdahale etti.  Yangın 12 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı. Denizli’den giden ekipler soğutma çalışmaları devam ediyor.
Merkezi Denizli’de bulunan iplik fabrikasının, Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesinde bulunan pamuk deposunda meydana gelen yangının söndürme işlemi sabaha kadar sürdü. Yangında küle dönen fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre olay, Dazkırı Esentepe Mahallesi'ndeki fabrikanın pamuk deposunda meydana geldi. Merkezi Denizli’de bulunan ve Denizli’den de çalışanların olduğu fabrikada akşam saatlerinde başlayan yangına ihbar üzerine olay yerine gelen Dinar Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme ekipleri ilk olarak müdahalede bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Öte yandan yangının çıktığı depoda kimsenin olmadığı ifade edildi.

Meydana gelen yangının büyümesi üzerine Denizli’den ve çevre il ve ilçelerden itfaiye ekipleri sevk edildi. Söndürme çalışmalarının sabaha kadar devam ettiği yangın, söndürülürken küle dönen fabrikada soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

 Maddi hasarın büyük olduğu ve herhangi bir yaralanma ve can kaybının yaşanmadığı yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

DENİZLİ'DEN YANGINA  SÖNDÜRME DESTEĞİ

Yangına Denizli İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı, Çardak, Bozkurt, Kaklık, Çal, Baklan, Akkale ve Kayalık şubeleri ile 7 arazöz, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığından 3, DESKİ Genel Müdürlüğü’nden 1 tanker ile 4 destek aracı toplam 15 araç ile müdahale etti.  Yangın 12 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı. Denizli’den giden ekipler soğutma çalışmaları devam ediyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.