İş yerinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.08.2023 - 10:15, Güncelleme: 04.08.2023 - 10:15
 

İş yerinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde ikamet eden iki çocuk babasından dünden beri haber alınamıyor.

Pamukkale İlçesi, Zeytinköy Mahallesi’nde ikamet eden 2 çocuk babası Hüseyin Bacık’tan (48) haber alınamıyor. Alınan bilgiye göre; bir kömür firmasında çalışan ve KOAH hastası olan Bacık, dün iş yerinden maaşını aldıktan sonra ayrıldı. Her gün YSE’den evine yürüyerek giden Hüseyin Bacık, dün akşam evine gelmedi. KOAH hastası olduğu için telaşlanan ailesi tüm aramalarına rağmen Bacık’a ulaşamadı. Telefonunda kapalı olduğu saplanan Bacık için aile, polise kayıp ihbarında bulundu. Oğlu İsmail Bacık; “Babam hiç böyle bir şey yapmazdı. Kendisi KOAH hastası olduğu için işyerinden eve her gün düzenli şekilde yürüyerek gider gelirdi. Dün işyerinden maaşını aldıktan sonra işyerinden çıkmış. Eve gelmedi. Tüm aramalarımıza rağmen ulaşamadık” dedi. Aile, Hüseyin Bacık’ı görenlerin veya yerini bilenlerin polise veya 0 530 378 45 20 nolu telefona ihbarda bulunmalarını istedi.
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde ikamet eden iki çocuk babasından dünden beri haber alınamıyor.

Pamukkale İlçesi, Zeytinköy Mahallesi’nde ikamet eden 2 çocuk babası Hüseyin Bacık’tan (48) haber alınamıyor.

Alınan bilgiye göre; bir kömür firmasında çalışan ve KOAH hastası olan Bacık, dün iş yerinden maaşını aldıktan sonra ayrıldı. Her gün YSE’den evine yürüyerek giden Hüseyin Bacık, dün akşam evine gelmedi. KOAH hastası olduğu için telaşlanan ailesi tüm aramalarına rağmen Bacık’a ulaşamadı. Telefonunda kapalı olduğu saplanan Bacık için aile, polise kayıp ihbarında bulundu.

Oğlu İsmail Bacık; “Babam hiç böyle bir şey yapmazdı. Kendisi KOAH hastası olduğu için işyerinden eve her gün düzenli şekilde yürüyerek gider gelirdi. Dün işyerinden maaşını aldıktan sonra işyerinden çıkmış. Eve gelmedi. Tüm aramalarımıza rağmen ulaşamadık” dedi.

Aile, Hüseyin Bacık’ı görenlerin veya yerini bilenlerin polise veya 0 530 378 45 20 nolu telefona ihbarda bulunmalarını istedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.