İsmail Şahmalı Kızılcabölükspor'da...

SPOR 24.12.2018 - 12:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İsmail Şahmalı Kızılcabölükspor'da...

TFF 3.Lig 2.Grup’ta ilk yarıyı 3.sırada tamamlayan Kızılcabölükspor transfer planlaması doğrultusunda tecrübeli kaleci İsmail Şahmalı ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.   4 Ocak 1982 Adana doğumlu tecrübeli eldiven İsmail Şahmalı geçtiğimiz sezon PTT 1.Lig takımlarından Adana Demirspor formasını terletti. Futbola Adana Telekomspor altyapısında başlayan tecrübeli kaleci sırasıyla Aytemiz Alanyaspor, Sidespor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Denizlispor, Tarsus İdmanyurdu, Osmanlıspor, Manisaspor ve son olarak Adana Demirspor formalarını terletti.     Bugüne kadar 316 resmi maçta görev yapan İsmail Şahmalı 2007/2008 sezonunda Denizli Büyükşehir Belediyespor formasıyla 3.ligde şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Kızılcabölükspor’la anlaştığı için çok mutlu olduğunu dile getiren İsmail Şahmalı,’ Kızılcabölükspor’dan teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim. Burada oynayacağım için çok mutluyum. İnşallah sezon sonu hep birlikte şampiyonluk sevinci yaşayacağız. Transfer sürecinde başkanım Osman Duran’a çok teşekkür ediyorum.’ diye konuştu.

TFF 3.Lig 2.Grup’ta ilk yarıyı 3.sırada tamamlayan Kızılcabölükspor transfer planlaması doğrultusunda tecrübeli kaleci İsmail Şahmalı ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

 

4 Ocak 1982 Adana doğumlu tecrübeli eldiven İsmail Şahmalı geçtiğimiz sezon PTT 1.Lig takımlarından Adana Demirspor formasını terletti. Futbola Adana Telekomspor altyapısında başlayan tecrübeli kaleci sırasıyla Aytemiz Alanyaspor, Sidespor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Denizlispor, Tarsus İdmanyurdu, Osmanlıspor, Manisaspor ve son olarak Adana Demirspor formalarını terletti.

 

 

Bugüne kadar 316 resmi maçta görev yapan İsmail Şahmalı 2007/2008 sezonunda Denizli Büyükşehir Belediyespor formasıyla 3.ligde şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Kızılcabölükspor’la anlaştığı için çok mutlu olduğunu dile getiren İsmail Şahmalı,’ Kızılcabölükspor’dan teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim. Burada oynayacağım için çok mutluyum. İnşallah sezon sonu hep birlikte şampiyonluk sevinci yaşayacağız. Transfer sürecinde başkanım Osman Duran’a çok teşekkür ediyorum.’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.