İvesi Koyun Irkı Yetiştiriciliği Yapan Yetiştiricilerimize Büyük Müjde!

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.11.2022 - 09:56, Güncelleme: 14.11.2022 - 09:56
 

İvesi Koyun Irkı Yetiştiriciliği Yapan Yetiştiricilerimize Büyük Müjde!

Tarım ve Orman Denizli İl Müdürlüğü, tarafından yapılan duyuruda İvesi koyun ırkı projesi yeni proje olarak uygulamaya konulduğunu duyurdu.

Müdürlükten yapılan açıklamada, İvesi koyun ırkı projesinde şartlara sahip yetiştiricilerin başvuruları değerlendirilerek projeye dahil edileceği belirtildi. "12.11.2022 tarih ve 32011 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 2022/36 nolu Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği Halk Elinde Ülkesel Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi kapsamında 2011 yılından itibaren uygulanan Karya 1 ve Karya 2 koyun projesinden sonra İvesi koyun ırkı projesi de yeni proje olarak uygulamaya konmuştur. Proje için En az 100 baş sürü büyüklüğüne sahip 1 yaş üzeri anaç ivesi ırkı koyunu olan yetiştiricilerimizin başvuruları değerlendirilerek projeye dahil edilecektir. İl ve İlçe Müdürlüklerimizden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. İvesi Koyun Projesi İlimize Hayırlı Olsun…"  
Tarım ve Orman Denizli İl Müdürlüğü, tarafından yapılan duyuruda İvesi koyun ırkı projesi yeni proje olarak uygulamaya konulduğunu duyurdu.

Müdürlükten yapılan açıklamada, İvesi koyun ırkı projesinde şartlara sahip yetiştiricilerin başvuruları değerlendirilerek projeye dahil edileceği belirtildi.

"12.11.2022 tarih ve 32011 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 2022/36 nolu Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği Halk Elinde Ülkesel Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi kapsamında 2011 yılından itibaren uygulanan Karya 1 ve Karya 2 koyun projesinden sonra İvesi koyun ırkı projesi de yeni proje olarak uygulamaya konmuştur.

Proje için En az 100 baş sürü büyüklüğüne sahip 1 yaş üzeri anaç ivesi ırkı koyunu olan yetiştiricilerimizin başvuruları değerlendirilerek projeye dahil edilecektir.

İl ve İlçe Müdürlüklerimizden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. İvesi Koyun Projesi İlimize Hayırlı Olsun…"

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.