İzmir’de korkutan deprem!

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.11.2022 - 09:05, Güncelleme: 04.11.2022 - 09:05
 

İzmir’de korkutan deprem!

İzmir’in Buca İlçesi’nde sabah saat 03.29’da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir’deki deprem Denizli’de de hissedildi.

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada İzmir'in Buca ilçesi merkezli 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Saat 03:29 sularında gerçekleşen deprem İzmir ve çevre illerden hissedildi. AFAD ise depremin şiddetinin 4.9 derinliğinin ise 14. 47 km olduğunu duyurdu. Deprem İzmir dışında Manisa, Balıkesir, Denizli, Aydın ve çevre illerden hissedildi. Yaşanan ilk depremin ardından artçı depremlerde meydana gelmeye devam ediyor.  Yaklaşık 20 saniye süren sarsıntının ve 5.1 büyüklüğünde yaşanan deprem İzmir'de paniğe neden oldu. İzmirliler uykularından uyanırken, çoğu kişi sokağa döküldü. İlk belirlemelere göre bir cami minaresinde hasar meydana gelirken bazı konutlarda büyük çatlaklar oluştuğu kaydedildi. Kullanılmayan bir evin çöktüğü ve balkondan atlayan iki kişinin yaralandığı açıklandı. BAKAN SOYLU’DAN AÇIKLAMA İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremle ilgili paylaşımında; İzmir Buca'da, saat 3.29'da gerçekleşen 4.9 büyüklüğünde depremde şuana kadar herhangi bir can kaybı bilgisi ulaşmamıştır. 2 vatandaşımız panikle atlama sonucu yaralanmış, bir camii minaresinde de hasar meydana gelmiştir. Gelişmeler oldukça kamuoyuna bilgi verilecektir…” ifadelerine yer verdi
İzmir’in Buca İlçesi’nde sabah saat 03.29’da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir’deki deprem Denizli’de de hissedildi.

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada İzmir'in Buca ilçesi merkezli 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Saat 03:29 sularında gerçekleşen deprem İzmir ve çevre illerden hissedildi.

AFAD ise depremin şiddetinin 4.9 derinliğinin ise 14. 47 km olduğunu duyurdu.

Deprem İzmir dışında Manisa, Balıkesir, Denizli, Aydın ve çevre illerden hissedildi. Yaşanan ilk depremin ardından artçı depremlerde meydana gelmeye devam ediyor. 

Yaklaşık 20 saniye süren sarsıntının ve 5.1 büyüklüğünde yaşanan deprem İzmir'de paniğe neden oldu. İzmirliler uykularından uyanırken, çoğu kişi sokağa döküldü. İlk belirlemelere göre bir cami minaresinde hasar meydana gelirken bazı konutlarda büyük çatlaklar oluştuğu kaydedildi. Kullanılmayan bir evin çöktüğü ve balkondan atlayan iki kişinin yaralandığı açıklandı.

BAKAN SOYLU’DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremle ilgili paylaşımında;

İzmir Buca'da, saat 3.29'da gerçekleşen 4.9 büyüklüğünde depremde şuana kadar herhangi bir can kaybı bilgisi ulaşmamıştır. 2 vatandaşımız panikle atlama sonucu yaralanmış, bir camii minaresinde de hasar meydana gelmiştir. Gelişmeler oldukça kamuoyuna bilgi verilecektir…” ifadelerine yer verdi

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.