Jandarma yaptığı baskında bin kök kenevir ile bin 200 gram esrar ele geçirdi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2018 - 12:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Jandarma yaptığı baskında bin kök kenevir ile bin 200 gram esrar ele geçirdi

Buldan ilçesinde Jandarma yaptığı baskında bin kök kenevir ile bin 200 gram esrar ele geçirdi .

Denizli’nin Buldan ilçesinde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda bin kök kenevirle bin 200 gram esrar maddesi ele geçirildi.  Edinilen bilgilere göre, operasyon Buldan ilçesi Kadıköy Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Mahallede kenevir yetiştirildiği ve uyuşturucu madde imal edildiği yönünde istihbarat alan ekipler harekete geçerek operasyon düzenledi. Ekipler Ş.A., ile A.K. isimli şahısların ev ve bahçelerine baskın yaptı. Yapılan aramalarda bin kök kenevir ile bin 200 gram kubar esrar ele geçirildi. Aramalarda ayrıca şahıslara ait olduğu öne sürülen ruhsatsız 1 tabanca ile 1 av tüfeği de yakalandı.  Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında şahısların işlemlerinin devam ettiği bildirildi. 
Buldan ilçesinde Jandarma yaptığı baskında bin kök kenevir ile bin 200 gram esrar ele geçirdi .

Denizli’nin Buldan ilçesinde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda bin kök kenevirle bin 200 gram esrar maddesi ele geçirildi. 


Edinilen bilgilere göre, operasyon Buldan ilçesi Kadıköy Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Mahallede kenevir yetiştirildiği ve uyuşturucu madde imal edildiği yönünde istihbarat alan ekipler harekete geçerek operasyon düzenledi. Ekipler Ş.A., ile A.K. isimli şahısların ev ve bahçelerine baskın yaptı. Yapılan aramalarda bin kök kenevir ile bin 200 gram kubar esrar ele geçirildi. Aramalarda ayrıca şahıslara ait olduğu öne sürülen ruhsatsız 1 tabanca ile 1 av tüfeği de yakalandı. 


Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında şahısların işlemlerinin devam ettiği bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.