Jandarmadan sahte bandrollü alkol operasyonu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.09.2022 - 12:03, Güncelleme: 28.09.2022 - 12:03
 

Jandarmadan sahte bandrollü alkol operasyonu

Denizli’de jandarma ekipleri tarafından Serinhisar ve Sarayköy ilçelerinde yapılan operasyonda çok sayıda sahte bandrollü viski ele geçirildi.

Denizli Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte alkolün önüne geçmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede ihbar üzerine harekete geçen ekipler, Serinhisar ve Sarayköy ilçelerine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 148 şişe sahte bandrollü viski ve 1 şişe sahte bandrollü rakı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Ekipler ele geçirilen malzemeleri muhafaza altına aldı.
Denizli’de jandarma ekipleri tarafından Serinhisar ve Sarayköy ilçelerinde yapılan operasyonda çok sayıda sahte bandrollü viski ele geçirildi.

Denizli Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte alkolün önüne geçmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede ihbar üzerine harekete geçen ekipler, Serinhisar ve Sarayköy ilçelerine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 148 şişe sahte bandrollü viski ve 1 şişe sahte bandrollü rakı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Ekipler ele geçirilen malzemeleri muhafaza altına aldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.