Jandarma’dan uyuşturucuya geçit yok, Denizli’de 13 bin 555 kubar esrar ele geçirildi

ASAYİŞ 31.07.2018 - 10:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Jandarma’dan uyuşturucuya geçit yok, Denizli’de 13 bin 555 kubar esrar ele geçirildi

Denizli İl Jandarma Komutanlığı düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 13 bin 555 gram kubar esrar maddesi ile 32 kök kenevir ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.   Alınan bilgilere göre, Denizli İl Jandarma Komutanlığı personeli izinsiz kenevir ekerek uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı yönünde bilgi elde ettiği şüpheliyi uzun süre takibe aldı. Takipten sonra Aşağışamlı Mahallesi Çukursaz Mevkiinde operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyonda 13 bin 555 gram kubar esrar maddesi ile 32 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Ele geçirilen uyuşturucu ve malzemelere el konuldu. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.                          

Denizli İl Jandarma Komutanlığı düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 13 bin 555 gram kubar esrar maddesi ile 32 kök kenevir ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

 

Alınan bilgilere göre, Denizli İl Jandarma Komutanlığı personeli izinsiz kenevir ekerek uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı yönünde bilgi elde ettiği şüpheliyi uzun süre takibe aldı. Takipten sonra Aşağışamlı Mahallesi Çukursaz Mevkiinde operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyonda 13 bin 555 gram kubar esrar maddesi ile 32 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Ele geçirilen uyuşturucu ve malzemelere el konuldu. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.