Kaçak cinsel ilaç, alkol ve tütünü satamadan yakalandılar

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.06.2023 - 16:52, Güncelleme: 12.06.2023 - 16:52
 

Kaçak cinsel ilaç, alkol ve tütünü satamadan yakalandılar

Denizli’de binlere kaçak cinsel içerikli ilaç, tütün ve alkolü piyasaya sürmeyi planlayan 5 şüpheli, 4 farklı operasyonda yakalandı.

Denizli’de genelinde “Tütün ve alkol kaçakçılığı suçunun önlenmesi amacıyla her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda, 4 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan 4 şüpheliden yapılan operasyon ve aramalarda; 15 bin 400 adet makaron, 4 bin 511 adet sigara sarma kağıdı, 140 litre etil alkol ele geçirildi. Eşya kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 1 şüpheliden ise bin 436 adet cinsel içerikli ilaç, 15 adet elektronik sigara ele geçirildi. Yakalanan toplamda 5 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
Denizli’de binlere kaçak cinsel içerikli ilaç, tütün ve alkolü piyasaya sürmeyi planlayan 5 şüpheli, 4 farklı operasyonda yakalandı.

Denizli’de genelinde “Tütün ve alkol kaçakçılığı suçunun önlenmesi amacıyla her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda, 4 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan 4 şüpheliden yapılan operasyon ve aramalarda; 15 bin 400 adet makaron, 4 bin 511 adet sigara sarma kağıdı, 140 litre etil alkol ele geçirildi.

Eşya kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 1 şüpheliden ise bin 436 adet cinsel içerikli ilaç, 15 adet elektronik sigara ele geçirildi. Yakalanan toplamda 5 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.