Kaçak silahlar Buldan’a Karadeniz’den getirilmiş

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.04.2023 - 10:15, Güncelleme: 06.04.2023 - 10:15
 

Kaçak silahlar Buldan’a Karadeniz’den getirilmiş

Denizli’nin Buldan ilçesinde, 5 şüphelinin tutuklandığı silah kaçakçılığı operasyonunda ele geçen 9 tabancanın Karadeniz’den getirildiği ortaya çıktı.

Buldan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dahilinde, Denizli genelinde “Silah / Mühimmat Kaçakçılığı” suçunun önlenmesine yönelik olarak önemli bir operasyona imza atıldı. Yapılan çalışmalar dahilinde Denizli merkez ve Buldan ilçesinde ikamet ettikleri tespit edilen şüphelilerin, Karadeniz bölgesinden getirdikleri ve Karadeniz yapımı olarak bilinen ruhsatsız tabancaları sattıkları tespit edildi. Şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlar sonucunda 5 iki gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 9 adet ruhsatsız tabanca ve 16 adet fişek ele geçirildi. “Silah/Mühimmat Kaçakçılığı Yapma” suçundan adli makamlara sevk edilen F. E., M.T., Y. T., M. K. ve B.G. isimli 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Denizli’nin Buldan ilçesinde, 5 şüphelinin tutuklandığı silah kaçakçılığı operasyonunda ele geçen 9 tabancanın Karadeniz’den getirildiği ortaya çıktı.

Buldan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dahilinde, Denizli genelinde “Silah / Mühimmat Kaçakçılığı” suçunun önlenmesine yönelik olarak önemli bir operasyona imza atıldı. Yapılan çalışmalar dahilinde Denizli merkez ve Buldan ilçesinde ikamet ettikleri tespit edilen şüphelilerin, Karadeniz bölgesinden getirdikleri ve Karadeniz yapımı olarak bilinen ruhsatsız tabancaları sattıkları tespit edildi. Şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlar sonucunda 5 iki gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 9 adet ruhsatsız tabanca ve 16 adet fişek ele geçirildi.

“Silah/Mühimmat Kaçakçılığı Yapma” suçundan adli makamlara sevk edilen F. E., M.T., Y. T., M. K. ve B.G. isimli 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.