Kaçakçılardan çok sayıda cinsel içerikli ürün ele geçirildi

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.04.2022 - 16:37, Güncelleme: 29.04.2022 - 16:37
 

Kaçakçılardan çok sayıda cinsel içerikli ürün ele geçirildi

Denizli’de kaçak cinsel içerikli ürün ve binlerce tütün mamulleri ile yakalanan 2 şüpheliye işlem yapıldı. Hakkında nitelikli dolandırıcılık suçundan hapis cezası bulunan kişi tutuklandı.

Denizli’de “Eşya Kaçakçılığı- Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı” suçları ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar çerçevesinde gerçekleştirilen operasyonlarda 2 şüpheli yakalandı. Yakalanan 2 şüpheli hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet Suçu” neticesinde adli makamlarca işlem yapıldı. Yapılan operasyon ve aramalarda; 624 adet kaçak cinsel içerikli ürün, 1685 adet kaçak sarma sigara, 2613 adet kaçak sigara sarma kağıdı ele geçirildi. Diğer taraftan hakkında yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; “Nitelikli Dolandırıcılık ” suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
Denizli’de kaçak cinsel içerikli ürün ve binlerce tütün mamulleri ile yakalanan 2 şüpheliye işlem yapıldı. Hakkında nitelikli dolandırıcılık suçundan hapis cezası bulunan kişi tutuklandı.

Denizli’de “Eşya Kaçakçılığı- Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı” suçları ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar çerçevesinde gerçekleştirilen operasyonlarda 2 şüpheli yakalandı. Yakalanan 2 şüpheli hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet Suçu” neticesinde adli makamlarca işlem yapıldı. Yapılan operasyon ve aramalarda; 624 adet kaçak cinsel içerikli ürün, 1685 adet kaçak sarma sigara, 2613 adet kaçak sigara sarma kağıdı ele geçirildi.

Diğer taraftan hakkında yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; “Nitelikli Dolandırıcılık ” suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.