Kaçakçılardan çok sayıda malzeme ele geçirildi

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.09.2022 - 17:20, Güncelleme: 26.09.2022 - 17:20
 

Kaçakçılardan çok sayıda malzeme ele geçirildi

Denizli’de kaçakçılık yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda tütün, alkol ve cinsel içerikli ürün ele geçirildi, 4 şüpheli yakalandı.

Denizli’de kaçakçılık yapanlara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Yapılan “Tütün ve Tütün Mamulleri ve Alkollü İçki Kaçakçılığı” operasyonundan, 3 şüpheli yakalandı. Yakalanan 3 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Yapılan operasyon ve aramalarda; 20 bin adet kaçak makaron, 280 paket kaçak sigara, 10 adet kaçak elektronik sigara likiti, 6 litre kaçak alkollü içki ele geçirildi. Eşya Kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 1 şüpheliden ise 35 adet kaçak cinsel içerikli ilaç ele geçirildi. Yakalanan 4 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
Denizli’de kaçakçılık yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda tütün, alkol ve cinsel içerikli ürün ele geçirildi, 4 şüpheli yakalandı.

Denizli’de kaçakçılık yapanlara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Yapılan “Tütün ve Tütün Mamulleri ve Alkollü İçki Kaçakçılığı” operasyonundan, 3 şüpheli yakalandı. Yakalanan 3 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Yapılan operasyon ve aramalarda; 20 bin adet kaçak makaron, 280 paket kaçak sigara, 10 adet kaçak elektronik sigara likiti, 6 litre kaçak alkollü içki ele geçirildi.

Eşya Kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 1 şüpheliden ise 35 adet kaçak cinsel içerikli ilaç ele geçirildi.

Yakalanan 4 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.