Kaçakçılık operasyonunda çok sayıda malzeme ele geçirildi

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.04.2023 - 17:58, Güncelleme: 11.04.2023 - 17:58
 

Kaçakçılık operasyonunda çok sayıda malzeme ele geçirildi

Denizli’de gerçekleştirilen tütün ve alkol operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Denizli genelinde “Tütün ve eşya kaçakçılığı” suçlarının önlenmesi amacıyla ve her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik ekipler düğmeye bastı. 4 ayrı tütün operasyonunda 4 şüpheli, diğer eşya operasyonunda ise 1 şüpheli yakalandı. Yapılan arama ve operasyonlarda 67 bin 700 adet makaron, 19 bin 720 adet sarma sigara, 11 kilogram açık kıyılmış tütün ve 5 adet cep telefonu ele geçirildi. Yakalanan toplamda 5 şüpheli hakkında adli işle yapıldı.
Denizli’de gerçekleştirilen tütün ve alkol operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Denizli genelinde “Tütün ve eşya kaçakçılığı” suçlarının önlenmesi amacıyla ve her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik ekipler düğmeye bastı. 4 ayrı tütün operasyonunda 4 şüpheli, diğer eşya operasyonunda ise 1 şüpheli yakalandı. Yapılan arama ve operasyonlarda 67 bin 700 adet makaron, 19 bin 720 adet sarma sigara, 11 kilogram açık kıyılmış tütün ve 5 adet cep telefonu ele geçirildi.

Yakalanan toplamda 5 şüpheli hakkında adli işle yapıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.