Kaçakçılık yapan 6 kişi yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.03.2023 - 17:25, Güncelleme: 20.03.2023 - 17:25
 

Kaçakçılık yapan 6 kişi yakalandı

Denizli’de kaçakçılara yönelik yapılan operasyonda, yakalanan 6 şüpheliden çok sayıda tütün ve elektronik sigara ele geçirildi.

Denizli’de “Tütün ve Tütün Mamulleri ile Alkollü İçki Kaçakçılığı” suçlarının önlenmesi amacıyla ve her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen 4 ayrı operasyonda, 4 şüpheli yakalandı. Eşya kaçakçılığı operasyonunda ise 2 ayrı operasyonda 2 şüpheli daha yakalandı. Yapılan operasyon ve aramalarda; 21 bin 600 adet makaron, 2 bin adet sigara yan ürün, 34 kilogram kıyılmış tütün, 2 adet elektrikli sigara sarma makinesi, 30 paket sarma-dolma sigara, 193 adet elektronik sigara, 866 adet elektronik sigara kartuşu, 102 adet elektronik sigara aparatı ele geçirildi. Yakalanan toplamda 6 kişi hakkında işlem yapıldı.
Denizli’de kaçakçılara yönelik yapılan operasyonda, yakalanan 6 şüpheliden çok sayıda tütün ve elektronik sigara ele geçirildi.

Denizli’de “Tütün ve Tütün Mamulleri ile Alkollü İçki Kaçakçılığı” suçlarının önlenmesi amacıyla ve her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen 4 ayrı operasyonda, 4 şüpheli yakalandı. Eşya kaçakçılığı operasyonunda ise 2 ayrı operasyonda 2 şüpheli daha yakalandı. Yapılan operasyon ve aramalarda; 21 bin 600 adet makaron, 2 bin adet sigara yan ürün, 34 kilogram kıyılmış tütün, 2 adet elektrikli sigara sarma makinesi, 30 paket sarma-dolma sigara, 193 adet elektronik sigara, 866 adet elektronik sigara kartuşu, 102 adet elektronik sigara aparatı ele geçirildi.

Yakalanan toplamda 6 kişi hakkında işlem yapıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.