KADEM Denizli, KYK yurtlarında kalan depremzede gençlerle iftarda buluştu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.04.2023 - 17:53, Güncelleme: 16.04.2023 - 17:53
 

KADEM Denizli, KYK yurtlarında kalan depremzede gençlerle iftarda buluştu

KADEM Denizli İl Temsilciliği, KYK Yurtlarında kalan depremzede gençlerle il binasında iftar programı ile bir araya geldi.

KADEM üyeleri, iftar programında misafir ettiği genç depremzedelere elleri ile yemek dağıtırken, samimi ortamın yaşandığı gözlendi. Yaşanan asrın felaketi depremle birlikte evlerinden ve yaşadıkları şehirlerden uzakta bir hayat yaşayan depremzedeler, uzatılan eller ve samimi yaklaşımlarla kötü günlerin izini siliyor. KADEM Denizli İl Temsilcisi Aysel Harktı yaptığı konuşmada; “Gönüllerimizin sevgi ile dolup taştığı Ramazan-ı Şerif’te, deprem bölgesinden gelip Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kredi ve Yurtlar Kurumunda da misafir olan pırıl pırıl 40 genç kızımızla KADEM Temsilciliğimizde dün akşam ağırlayarak iftar soframızda buluştuk. İftar sevincimiz gençlerin coşkusuyla şenlendi gençlerin bereketiyle sofralarımız daha da lezzetlendi. Hep iftar sofralarımızda olun gençler, yarınlarımızın ümidi olan sizlerin bereketi bizlere yol gösterecek. Soframızda tatlı bir telaş gönlümüzde farklı bir huzur oldu sizlerle KADEM Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve KADEM Başkanımız Sayın Doçent Doktor Saliha Okur Gümrükçüoğlu ‘nun selamını ileterek çalışmalarımızı anlattık. Genç KADEM’le tanışıp kaynaşan gençlerin coşkusu, samimiyeti Ramazan sonrası planlanan etkinliklerle daha da pekişti. İftar sonrası terasta çay eşliğinde birbirinden güzel sohbetlerle ayrılan gençlerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Soframızda tatlı bir telaş gönlümüzde farklı bir huzur oldu sizlerle, iyi ki varsınız, yarınlarınız hep güzel olsun” dedi.
KADEM Denizli İl Temsilciliği, KYK Yurtlarında kalan depremzede gençlerle il binasında iftar programı ile bir araya geldi.

KADEM üyeleri, iftar programında misafir ettiği genç depremzedelere elleri ile yemek dağıtırken, samimi ortamın yaşandığı gözlendi. Yaşanan asrın felaketi depremle birlikte evlerinden ve yaşadıkları şehirlerden uzakta bir hayat yaşayan depremzedeler, uzatılan eller ve samimi yaklaşımlarla kötü günlerin izini siliyor.

KADEM Denizli İl Temsilcisi Aysel Harktı yaptığı konuşmada; “Gönüllerimizin sevgi ile dolup taştığı Ramazan-ı Şerif’te, deprem bölgesinden gelip Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kredi ve Yurtlar Kurumunda da misafir olan pırıl pırıl 40 genç kızımızla KADEM Temsilciliğimizde dün akşam ağırlayarak iftar soframızda buluştuk. İftar sevincimiz gençlerin coşkusuyla şenlendi gençlerin bereketiyle sofralarımız daha da lezzetlendi. Hep iftar sofralarımızda olun gençler, yarınlarımızın ümidi olan sizlerin bereketi bizlere yol gösterecek.

Soframızda tatlı bir telaş gönlümüzde farklı bir huzur oldu sizlerle

KADEM Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve KADEM Başkanımız Sayın Doçent Doktor Saliha Okur Gümrükçüoğlu ‘nun selamını ileterek çalışmalarımızı anlattık. Genç KADEM’le tanışıp kaynaşan gençlerin coşkusu, samimiyeti Ramazan sonrası planlanan etkinliklerle daha da pekişti. İftar sonrası terasta çay eşliğinde birbirinden güzel sohbetlerle ayrılan gençlerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Soframızda tatlı bir telaş gönlümüzde farklı bir huzur oldu sizlerle, iyi ki varsınız, yarınlarınız hep güzel olsun” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.