Kadın işletmecinin ekmek teknesi küle döndü

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.08.2023 - 09:30, Güncelleme: 12.08.2023 - 09:30
 

Kadın işletmecinin ekmek teknesi küle döndü

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde bakkal ve ızgara-tost salonu olarak kullanılan iş yerinde yangın çıktı. Alevlere teslim olan işyeri küle döndü. İşyeri küle dönen kadın işletmeci baygınlık geçirdi.

Yangın, Merkezefendi İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Hüdai Oral Caddesi’nde meydana geldi. Kadın işletmeciye ait olduğu belirtilen bakkal ve ızgara-tost salonunda ev tüpünden kaynaklı yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Bahçelievler ve Kayalık itfaiye şube ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Küçük çapta patlamaların yaşandığı yangında ekmek teknesi küle dönen kadın işletmecinin baygınlık geçirdiği belirtildi. Çıkan yangında herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken işyerinde büyük çapta maddi hasar meydana gelerek kullanılmaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN! 2
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde bakkal ve ızgara-tost salonu olarak kullanılan iş yerinde yangın çıktı. Alevlere teslim olan işyeri küle döndü. İşyeri küle dönen kadın işletmeci baygınlık geçirdi.

Yangın, Merkezefendi İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Hüdai Oral Caddesi’nde meydana geldi. Kadın işletmeciye ait olduğu belirtilen bakkal ve ızgara-tost salonunda ev tüpünden kaynaklı yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Bahçelievler ve Kayalık itfaiye şube ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Küçük çapta patlamaların yaşandığı yangında ekmek teknesi küle dönen kadın işletmecinin baygınlık geçirdiği belirtildi.

Çıkan yangında herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken işyerinde büyük çapta maddi hasar meydana gelerek kullanılmaz hale geldi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN! 2

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.