Kale Belediyesi’nden cinsel taciz olayıyla ilgili açıklama

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.09.2022 - 09:53, Güncelleme: 22.09.2022 - 09:53
 

Kale Belediyesi’nden cinsel taciz olayıyla ilgili açıklama

Denizli Kale Belediyesi’nde görevli memurun kadın personellere karşı cinsel taciz iddialarına ilişkin Kale Belediyesi Başkanlığı’ndan açıklama yapıldı. Konu ile ilgili hukuki sürecin devam ettiği, Belediye Başkanlığı ve Başkan Mehmet Salih Sağınç’ın konunun takipçisi olduğu belirtildi.

Kale Belediyesi’nde görevli memurun kadın çalışanlara karşı cinsel taciz iddiaları sonucu tutuklanmasının ardından Belediye Başkanlığı’ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı. Kale Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; Birkaç gün önce basına yansıyan ve hali hazırda adli makamların olaya el koyduğu, belediye personellerine yönelik olarak devem eden soruşturma kapsamında yapılan haberlerin tam olarak gerçeği yansıtmadığı belirtildi. "Haberlere konu olayı ile ilgili olarak Belediye Başkanlığımız nezdinde derhal idari soruşturma açılmış olup süreç halen devam etmektedir. Taraflarının müracaatı üzerine Kale Cumhuriyet Savcılığı tarafından da soruşturma başlatılmış ve adli süreç hukuki işlemlerle birlikte devam etmektedir. Bu aşamada ceza soruşturması ile birlikte idari soruşturmanın devam ediyor olması kaşsısında Belediye Başkanlığımız üzerine düşen hukuki sorumluluk ne ise onun gereğini yapmış ve halen de yapmaktadır. Olayın tarafı olan personelin mahremiyeti, özel hayatın gizliliği ve masumiyet karinesi de dikkate alınarak çok hassas olan konu hakkında bağımsız Türk yargısının vereceği karar neticesine göre hareket edilecektir. Konu ile ilgili hukuki ve idari süreç devam etmektedir. Belediye Başkanlığımız ve Başkanımız Mehmet Salih Sağınç konunun takipçisidir" ifadelerine yer verildi.
Denizli Kale Belediyesi’nde görevli memurun kadın personellere karşı cinsel taciz iddialarına ilişkin Kale Belediyesi Başkanlığı’ndan açıklama yapıldı. Konu ile ilgili hukuki sürecin devam ettiği, Belediye Başkanlığı ve Başkan Mehmet Salih Sağınç’ın konunun takipçisi olduğu belirtildi.

Kale Belediyesi’nde görevli memurun kadın çalışanlara karşı cinsel taciz iddiaları sonucu tutuklanmasının ardından Belediye Başkanlığı’ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Kale Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; Birkaç gün önce basına yansıyan ve hali hazırda adli makamların olaya el koyduğu, belediye personellerine yönelik olarak devem eden soruşturma kapsamında yapılan haberlerin tam olarak gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

"Haberlere konu olayı ile ilgili olarak Belediye Başkanlığımız nezdinde derhal idari soruşturma açılmış olup süreç halen devam etmektedir. Taraflarının müracaatı üzerine Kale Cumhuriyet Savcılığı tarafından da soruşturma başlatılmış ve adli süreç hukuki işlemlerle birlikte devam etmektedir.

Bu aşamada ceza soruşturması ile birlikte idari soruşturmanın devam ediyor olması kaşsısında Belediye Başkanlığımız üzerine düşen hukuki sorumluluk ne ise onun gereğini yapmış ve halen de yapmaktadır.

Olayın tarafı olan personelin mahremiyeti, özel hayatın gizliliği ve masumiyet karinesi de dikkate alınarak çok hassas olan konu hakkında bağımsız Türk yargısının vereceği karar neticesine göre hareket edilecektir.

Konu ile ilgili hukuki ve idari süreç devam etmektedir. Belediye Başkanlığımız ve Başkanımız Mehmet Salih Sağınç konunun takipçisidir" ifadelerine yer verildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.