Kale’de 3 gün sürecek festivale davetlisiniz

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.10.2022 - 16:13, Güncelleme: 25.10.2022 - 16:13
 

Kale’de 3 gün sürecek festivale davetlisiniz

Kale Belediyesi tarafından 3’üncüsü düzenlenen Yöresel Ürün ve Sanat Festivali bu hafta sonunda yapılacak. 3 gün sürecek festivale tüm Denizli Halkı davet edildi.

Kale’de 28-29 ve 30 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılacak festival için Denizlili vatandaşları davet eden Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, “Kültürümüzü, Gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak, Damak lezzetlerimizi geçmişten günümüze taşımak için her yıl düzenlediğimiz ''Kale Yöresel Ürün Ve Sanat Festivali'' 28 - 29 - 30 EKİM tarihleri arasında yapılacaktır. Tüm Halkımız davetlidir. Yöresel ürünlerimizi tatmak, Aşıklar Bayramında coşmak ve fener alayında bizimle yürümek isteyen,  ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu ilçemizde yaşamak isteyen herkesi Kale ilçemize bekliyoruz.” diye konuştu.
Kale Belediyesi tarafından 3’üncüsü düzenlenen Yöresel Ürün ve Sanat Festivali bu hafta sonunda yapılacak. 3 gün sürecek festivale tüm Denizli Halkı davet edildi.

Kale’de 28-29 ve 30 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılacak festival için Denizlili vatandaşları davet eden Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, “Kültürümüzü, Gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak, Damak lezzetlerimizi geçmişten günümüze taşımak için her yıl düzenlediğimiz ''Kale Yöresel Ürün Ve Sanat Festivali'' 28 - 29 - 30 EKİM tarihleri arasında yapılacaktır. Tüm Halkımız davetlidir.

Yöresel ürünlerimizi tatmak, Aşıklar Bayramında coşmak ve fener alayında bizimle yürümek isteyen,  ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu ilçemizde yaşamak isteyen herkesi Kale ilçemize bekliyoruz.” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.