Kalınkoz mahallesi pazar yeri inşaatı bitti

GÜNDEM 17.02.2017 - 09:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kalınkoz mahallesi pazar yeri inşaatı bitti

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Söz Verdiği 157 Dev Projelerinden Kalınkoz Mahallesi Pazar yeri inşaatı tamamlanarak esnaflara kura belirleme yöntemi ile tezgah açacağı yerler belirlendi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Çameli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Çameli Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Acıpayam Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nca yerler belirlendikten sonra kura çekimine geçildi. Belirlenen yerde tezgâh açacak esnaf kurayla belirlendi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, mevcut pazar yerinin Mahalle Meydanında olması yazın sıcak ve kışın yağan kar ve yağmur nedeniyle oluşan sorunlar nedeniyle bazı esnafların mağdur olması nedeniyle ihtiyaca cevap vermediğini belirterek Kalınkoz Mahallesinde Eski Okulun alanına Çok Amaçlı Sosyal Tesis yaptıklarını belirterek Pazar Esnaflarımızı yazın ve kışın oluşabilecek mağduriyetlerden kurtardık dedi. Başkan ARSLAN Kalınkoz Mahallesi vatandaşları ile birlikte istişare toplantısı yaparak mevcut Pazar yerinin Kalınkoz Mahallesine çok yakıştığını kışın yağmurda, karda, fırtınada ve yazın sıcağından kurtulacak daha uygun şartlarda alışveriş yapacaksınız" dedi. Mahalle Sakinleri ve Pazar esnafları Çameli Belediyesinin Kalınkoz Mahallesine kazandırdıkları bu hizmetten dolayı Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN’a teşekkür etti Mahalle Sakinleri Çok amaçlı sosyal tesisinde artık mevlid-düğün-sünnet gibi etkinlikler içinde kullanacağız dedi.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Söz Verdiği 157 Dev Projelerinden Kalınkoz Mahallesi Pazar yeri inşaatı tamamlanarak esnaflara kura belirleme yöntemi ile tezgah açacağı yerler belirlendi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Çameli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Çameli Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Acıpayam Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nca yerler belirlendikten sonra kura çekimine geçildi. Belirlenen yerde tezgâh açacak esnaf kurayla belirlendi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, mevcut pazar yerinin Mahalle Meydanında olması yazın sıcak ve kışın yağan kar ve yağmur nedeniyle oluşan sorunlar nedeniyle bazı esnafların mağdur olması nedeniyle ihtiyaca cevap vermediğini belirterek Kalınkoz Mahallesinde Eski Okulun alanına Çok Amaçlı Sosyal Tesis yaptıklarını belirterek Pazar Esnaflarımızı yazın ve kışın oluşabilecek mağduriyetlerden kurtardık dedi.

Başkan ARSLAN Kalınkoz Mahallesi vatandaşları ile birlikte istişare toplantısı yaparak mevcut Pazar yerinin Kalınkoz Mahallesine çok yakıştığını kışın yağmurda, karda, fırtınada ve yazın sıcağından kurtulacak daha uygun şartlarda alışveriş yapacaksınız" dedi.


Mahalle Sakinleri ve Pazar esnafları Çameli Belediyesinin Kalınkoz Mahallesine kazandırdıkları bu hizmetten dolayı Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN’a teşekkür etti Mahalle Sakinleri Çok amaçlı sosyal tesisinde artık mevlid-düğün-sünnet gibi etkinlikler içinde kullanacağız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.