Karakut'ta ahır ve samanlık yangını!

DENİZLİ 29.08.2018 - 18:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Karakut'ta ahır ve samanlık yangını!

Pamukkale İlçesi'nde meydana gelen ahır ve samanlık yangını korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Çıkan yangında ahır ve samanlık kullanılmaz hale geldi.   Edinilen bilgiye göre, Pamukkale İlçesi Karakurt Mahallesi'nde ahır ve samanlıkta sebebi henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Dumanların yükseldiğini görenler itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede yangın yerine gelen Kayalık, Kınıklı, Gümüşler ve Honaz itfaiye şube ekipleri yangına müdahale etti.   Uzun süren söndürme çalışmaları sonrası kontrolü sağlayan itfaiye ekipleri yangını zorda olsa söndürmeyi başardı. Söndürme işleminden sonra ekipler soğutma çalışmalarına devam etti.   Meydana gelen yangında ahır ve samanalık kullanılmaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.        

Pamukkale İlçesi'nde meydana gelen ahır ve samanlık yangını korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Çıkan yangında ahır ve samanlık kullanılmaz hale geldi.

 

Edinilen bilgiye göre, Pamukkale İlçesi Karakurt Mahallesi'nde ahır ve samanlıkta sebebi henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Dumanların yükseldiğini görenler itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede yangın yerine gelen Kayalık, Kınıklı, Gümüşler ve Honaz itfaiye şube ekipleri yangına müdahale etti.

 

Uzun süren söndürme çalışmaları sonrası kontrolü sağlayan itfaiye ekipleri yangını zorda olsa söndürmeyi başardı. Söndürme işleminden sonra ekipler soğutma çalışmalarına devam etti.

 

Meydana gelen yangında ahır ve samanalık kullanılmaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.