Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! Yerel seçimler o tarihte yapılacak!

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.10.2023 - 11:14, Güncelleme: 01.10.2023 - 11:14
 

Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! Yerel seçimler o tarihte yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan takvime göre, yerel seçimler 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçimlerin başlangıcını 1 Ocak olarak belirlediği seçim takvimi Resmi Gazete'de yayımlandı. MAHALLİ VE İDARELER SEÇİMİ 31 MART'TA Resmi Gazete'de yayımlanan Yüksek Seçim Kurulu kararına göre; mahalli ve idareler seçimi 31 Mart 2024'te yapılacak. GÜNCELLEMELER SEÇİM TAKVİMİ BAŞLANGIÇ TARİHİNE KADAR YAPILABİLECEK Seçmen kütüğü güncellemeleri ise 1 Ekim 2023'ten YSK tarafından belirlenecek olan seçim takvimi başlangıç tarihine kadar yapılabilecek. DENİZLİ'DE 19 İLÇE SEÇİME GİDECEK Yerel seçimlerde vatandaşlar Denizli'de, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 19 ilçe'de belediye başkanlığı için sandık başına gidilecek. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan takvime göre, yerel seçimler 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçimlerin başlangıcını 1 Ocak olarak belirlediği seçim takvimi Resmi Gazete'de yayımlandı.

MAHALLİ VE İDARELER SEÇİMİ 31 MART'TA

Resmi Gazete'de yayımlanan Yüksek Seçim Kurulu kararına göre; mahalli ve idareler seçimi 31 Mart 2024'te yapılacak.

GÜNCELLEMELER SEÇİM TAKVİMİ BAŞLANGIÇ TARİHİNE KADAR YAPILABİLECEK

Seçmen kütüğü güncellemeleri ise 1 Ekim 2023'ten YSK tarafından belirlenecek olan seçim takvimi başlangıç tarihine kadar yapılabilecek.

DENİZLİ'DE 19 İLÇE SEÇİME GİDECEK

Yerel seçimlerde vatandaşlar Denizli'de, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 19 ilçe'de belediye başkanlığı için sandık başına gidilecek. 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.