Karşı şeride geçen otomobil 2 araçla kafa kafaya çarpıştı; 3 yaralı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.07.2022 - 10:02, Güncelleme: 25.07.2022 - 10:02
 

Karşı şeride geçen otomobil 2 araçla kafa kafaya çarpıştı; 3 yaralı

Denizli’de sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, karşı şeride geçerek 2 araçla kafa kafaya çarpıştı. Araçların hurdaya döndüğü kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza; Merkezefendi ilçesine bağlı Zafer Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Menderes Bulvarı üzerinde Acıpayam istikametine doğru seyir halinde olan Ö.T. idaresindeki Mercedes marka 20 AEE 937 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek E.B. kontrolündeki Tofaş marka 20 HN 085 plakalı otomobil ile E.S. hakimiyetindeki Hyundai marka 09 SEL 569 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Araçların hurdaya döndüğü kazada, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri sürücü E.B., E.S. ve yolcu konumunda bulunan A.Ö.’yü yaralı olarak farklı hastanelere kaldırdı. Hurdaya dönen araçlar uzun uğraşlar sonucu yoldan kaldırılırken, İzmir istikametine doğru bir süre kapatılan yol ise çalışmalar sonrası açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli’de sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, karşı şeride geçerek 2 araçla kafa kafaya çarpıştı. Araçların hurdaya döndüğü kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza; Merkezefendi ilçesine bağlı Zafer Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Menderes Bulvarı üzerinde Acıpayam istikametine doğru seyir halinde olan Ö.T. idaresindeki Mercedes marka 20 AEE 937 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek E.B. kontrolündeki Tofaş marka 20 HN 085 plakalı otomobil ile E.S. hakimiyetindeki Hyundai marka 09 SEL 569 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Araçların hurdaya döndüğü kazada, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri sürücü E.B., E.S. ve yolcu konumunda bulunan A.Ö.’yü yaralı olarak farklı hastanelere kaldırdı.
Hurdaya dönen araçlar uzun uğraşlar sonucu yoldan kaldırılırken, İzmir istikametine doğru bir süre kapatılan yol ise çalışmalar sonrası açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.