Katliam gibi kazada ölen 5 kişi İzmir’de toprağa verildi

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2023 - 15:55, Güncelleme: 03.09.2023 - 15:55
 

Katliam gibi kazada ölen 5 kişi İzmir’de toprağa verildi

Denizli’nin Honaz ilçesinde kum yüklü tırın, düğüne gidenleri taşıyan yolcu otobüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 5 kişi İzmir'de son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaşamını yitiren evli çift Necati Özcan ile Emel Özcan'ın, yeğenlerinin düğün merasimine katılmak için Almanya'dan 10 gün önce geldiği öğrenildi.

Kaza, dün sabah saat 05.00 sıralarında, Denizli- Ankara Karayolu'nun Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesinde meydana geldi. Afyonkarahisar'dan Denizli yönüne doğru giden Bekir Atman'ın kullandığı 34 DZP 704 plakalı kum yüklü kamyon, refüjü aşıp, bariyerleri parçalayarak karşı yönden gelen İbrahim Sungur yönetimindeki 48 E 4505 plakalı otobüse çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle kamyon ve otobüs şarampole devrildi. Kazada, otobüsteki polis memuru Birol Küçük, Ümran Yıldırım, Bahar Şahar, Engin Güler, Derya Can ve Emel Özcan hayatını kaybetti. Otobüs şoförü, muavin, 40 yolcu ve kamyon şoförü de yaralandı. Hastanede müdahale edilen yaralılardan Emel Özcan'ın eşi Necati Özcan da tüm çabalara rağmen yaşamanı yitirdi. Böylece kazada ölen vatandaşların sayısı 7'ye çıktı. 5 vatandaş, İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı Kamyon ve otobüsün çarpışması sonucunda vefat eden vatandaşların cenazeleri ailelerine teslim edilirken, kazada hayatını kaybeden Bahar Şahar (50), Engin Güler (70), Derya Can (54), Emel Özcan (66) ve eşi Necati Özcan'ın (67) cenazeleri memleketleri İzmir'e getirildi ve Menderes Barbaros Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Öte yandan ölen vatandaşların yakınları bu anlarda göz yaşlarına hakim olamayıp ağıtlar yaktı. Özcan çifti düğün için Almanya’dan geldi Kazada hayatını kaybeden Emel Özcan ve eşi Necati Özcan’ın 40 yıldır Almanya'da yaşadıkları öğrenilirken, yeğenlerinin düğüne katılmak için 10 gün önce İzmir'e geldikleri ifade edildi.
Denizli’nin Honaz ilçesinde kum yüklü tırın, düğüne gidenleri taşıyan yolcu otobüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 5 kişi İzmir'de son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaşamını yitiren evli çift Necati Özcan ile Emel Özcan'ın, yeğenlerinin düğün merasimine katılmak için Almanya'dan 10 gün önce geldiği öğrenildi.

Kaza, dün sabah saat 05.00 sıralarında, Denizli- Ankara Karayolu'nun Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesinde meydana geldi. Afyonkarahisar'dan Denizli yönüne doğru giden Bekir Atman'ın kullandığı 34 DZP 704 plakalı kum yüklü kamyon, refüjü aşıp, bariyerleri parçalayarak karşı yönden gelen İbrahim Sungur yönetimindeki 48 E 4505 plakalı otobüse çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle kamyon ve otobüs şarampole devrildi. Kazada, otobüsteki polis memuru Birol Küçük, Ümran Yıldırım, Bahar Şahar, Engin Güler, Derya Can ve Emel Özcan hayatını kaybetti. Otobüs şoförü, muavin, 40 yolcu ve kamyon şoförü de yaralandı. Hastanede müdahale edilen yaralılardan Emel Özcan'ın eşi Necati Özcan da tüm çabalara rağmen yaşamanı yitirdi. Böylece kazada ölen vatandaşların sayısı 7'ye çıktı.



5 vatandaş, İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı
Kamyon ve otobüsün çarpışması sonucunda vefat eden vatandaşların cenazeleri ailelerine teslim edilirken, kazada hayatını kaybeden Bahar Şahar (50), Engin Güler (70), Derya Can (54), Emel Özcan (66) ve eşi Necati Özcan'ın (67) cenazeleri memleketleri İzmir'e getirildi ve Menderes Barbaros Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Öte yandan ölen vatandaşların yakınları bu anlarda göz yaşlarına hakim olamayıp ağıtlar yaktı.



Özcan çifti düğün için Almanya’dan geldi
Kazada hayatını kaybeden Emel Özcan ve eşi Necati Özcan’ın 40 yıldır Almanya'da yaşadıkları öğrenilirken, yeğenlerinin düğüne katılmak için 10 gün önce İzmir'e geldikleri ifade edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.