Kayıp adamın cansız bedenine ulaşıldı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.11.2023 - 10:46, Güncelleme: 01.11.2023 - 10:46
 

Kayıp adamın cansız bedenine ulaşıldı

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde bir hafta önce aracıyla birlikte ortadan kaybolan 60 yaşındaki Veysel Demir’den üzücü haber geldi. Demir’in cansız bedeni dün akşam saatlerinde ekipler tarafından bulundu.

Acıpayam ilçesi, Çakır Mahallesi’nde ikamet eden Veysel Demir (60) 25 Ekim 2023 tarihinde otomobili ile ortadan kayboldu. Ailenin tüm armalarına rağmen haber alamadıkları Demir için kayıp ihbarı yapıldı. Geniş çaplı araştırma başlatan jandarma ekipleri, Veysel Demir’in kaybolmasından bir hafta sonra cansız bedenini Çakır Mahallesi, Karaçukur mevkiinde otomobili içinde başından vurulmuş halde buldu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Demir’in cansız bedeni otopsi için Acıpayam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Veysel Demir’in başından bir el ateş edilmesi sonucu hayatını kaybetmesi, olayın intihar olduğu düşünülüyor. Demir’in kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde bir hafta önce aracıyla birlikte ortadan kaybolan 60 yaşındaki Veysel Demir’den üzücü haber geldi. Demir’in cansız bedeni dün akşam saatlerinde ekipler tarafından bulundu.

Acıpayam ilçesi, Çakır Mahallesi’nde ikamet eden Veysel Demir (60) 25 Ekim 2023 tarihinde otomobili ile ortadan kayboldu. Ailenin tüm armalarına rağmen haber alamadıkları Demir için kayıp ihbarı yapıldı. Geniş çaplı araştırma başlatan jandarma ekipleri, Veysel Demir’in kaybolmasından bir hafta sonra cansız bedenini Çakır Mahallesi, Karaçukur mevkiinde otomobili içinde başından vurulmuş halde buldu.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Demir’in cansız bedeni otopsi için Acıpayam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Veysel Demir’in başından bir el ateş edilmesi sonucu hayatını kaybetmesi, olayın intihar olduğu düşünülüyor. Demir’in kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.