Kayıp kadın ve kızından sevindirici haber

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.12.2023 - 19:12, Güncelleme: 17.12.2023 - 19:12
 

Kayıp kadın ve kızından sevindirici haber

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde 4 gündür kayıp olan 26 yaşındaki kadın ve 2 yaşındaki kızından sevindirici haber geldi. Kayıp kadın ve kızı polis ekipleri tarafından bulundu.

Pamukkale İlçesi, İncilipınar Mahallesi’nde ikamet eden 26 yaşındaki Rukiye Nur Mucan ve 2 yaşındaki kızı Mila’dan Çarşamba günü saat 18.00’dan itibaren haber alınamıyordu. Akrabalarının tüm aramalarına rağmen haber alınamayan anne ve kızı için aile polise kayıp ihbarında bulundu. Dün yaptığımız haber sonrası vatandaşlardan ihbarlar alındı. Ailenin ekipler ile paylaştığı bilgiler doğrultusunda arama çalışması sonuç verdi. Kayıp anne ve kızı bugün Çınar bölgesinde polis ekipleri tarafından bulunduğu bilgisi geldi. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen kayıp anne ve kızı ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Ailenin de karakolda olduğu olayla ilgili ifade işleminin alınmasının ardından anne ve kızı yakınları ile bir araya gelecek.
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde 4 gündür kayıp olan 26 yaşındaki kadın ve 2 yaşındaki kızından sevindirici haber geldi. Kayıp kadın ve kızı polis ekipleri tarafından bulundu.

Pamukkale İlçesi, İncilipınar Mahallesi’nde ikamet eden 26 yaşındaki Rukiye Nur Mucan ve 2 yaşındaki kızı Mila’dan Çarşamba günü saat 18.00’dan itibaren haber alınamıyordu. Akrabalarının tüm aramalarına rağmen haber alınamayan anne ve kızı için aile polise kayıp ihbarında bulundu.

Dün yaptığımız haber sonrası vatandaşlardan ihbarlar alındı. Ailenin ekipler ile paylaştığı bilgiler doğrultusunda arama çalışması sonuç verdi. Kayıp anne ve kızı bugün Çınar bölgesinde polis ekipleri tarafından bulunduğu bilgisi geldi.

Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen kayıp anne ve kızı ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Ailenin de karakolda olduğu olayla ilgili ifade işleminin alınmasının ardından anne ve kızı yakınları ile bir araya gelecek.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.