Kayıp köpeği için vadettiği para ödülünü açıkladı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 27.04.2023 - 13:58, Güncelleme: 27.04.2023 - 14:04
 

Kayıp köpeği için vadettiği para ödülünü açıkladı

Denizli'nin Çameli İlçesi’nde 10 gündür kayıp olan Boncuk isimli köpeğini arayan ve bulana ödül vadeden Selman Süm, ödülün miktarını açıkladı. Boncuğun, Tekir isimli kedisine annelik yaptığını belirten Süm, ödülün miktarını 16 bin liraya yükseltti.

Geçtiğimiz günlerde haberlere konu olan ve Kokoni Irkı Boncuk isimli 2 yaşında kaybolan köpeği için, bulana para ödülü vadeden Selman Süm, bulamadığı köpeği için vereceği ödülün bedelini açıkladı. Kendisinin bakıp büyüttüğü köpeğinin kaybolmasına çok üzüldüğünü belirten Süm, “Üzülen sadece ben değilim, ailem ve 1 yaşındaki kedim Tekir’de çok üzülüyor. Tekir’i büyüten Bocuk oldu. Onu annesi gibi görüyor. Kaç gündür hiç bir şey yemiyor. Psikolojik bunalıma girmiş gibi, keyifsizce dolaşıyor. Boncuğu çok özledim.  Kaç gündür arıyoruz bir türlü bulamıyoruz. Kaçırıldığını düşünüyorum. Bu yüzden köpeğimi bulana 16 bin lira para ödülü vermeye karar verdim. Boncuk ailemizden biri gibidir. Çok akıllı ve uslu bir köpek, ev köpeği olduğu için dışarıda yaşaması çok zor. Ne olur bulan, gören ve bir hata yaparak onu götüren bize 0 537 527 20 11’nolu telefondan ulaşsınlar lütfen” dedi. VİDEO İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!      
Denizli'nin Çameli İlçesi’nde 10 gündür kayıp olan Boncuk isimli köpeğini arayan ve bulana ödül vadeden Selman Süm, ödülün miktarını açıkladı. Boncuğun, Tekir isimli kedisine annelik yaptığını belirten Süm, ödülün miktarını 16 bin liraya yükseltti.

Geçtiğimiz günlerde haberlere konu olan ve Kokoni Irkı Boncuk isimli 2 yaşında kaybolan köpeği için, bulana para ödülü vadeden Selman Süm, bulamadığı köpeği için vereceği ödülün bedelini açıkladı.

Kendisinin bakıp büyüttüğü köpeğinin kaybolmasına çok üzüldüğünü belirten Süm, “Üzülen sadece ben değilim, ailem ve 1 yaşındaki kedim Tekir’de çok üzülüyor. Tekir’i büyüten Bocuk oldu. Onu annesi gibi görüyor. Kaç gündür hiç bir şey yemiyor. Psikolojik bunalıma girmiş gibi, keyifsizce dolaşıyor. Boncuğu çok özledim.  Kaç gündür arıyoruz bir türlü bulamıyoruz. Kaçırıldığını düşünüyorum. Bu yüzden köpeğimi bulana 16 bin lira para ödülü vermeye karar verdim. Boncuk ailemizden biri gibidir. Çok akıllı ve uslu bir köpek, ev köpeği olduğu için dışarıda yaşaması çok zor. Ne olur bulan, gören ve bir hata yaparak onu götüren bize 0 537 527 20 11’nolu telefondan ulaşsınlar lütfen” dedi.

VİDEO İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

 

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.