Kayıp köpeğini bulana para ödülü verecek

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.04.2023 - 09:59, Güncelleme: 25.04.2023 - 09:59
 

Kayıp köpeğini bulana para ödülü verecek

Denizli'nin Çameli İlçesi’nde 8 gündür Kokoni Irkı Boncuk isimli 2 yaşında köpeği kaybolan Selman Süm, köpeğini bulup getirene para ödülü ile ödüllendireceğini belirtti.

Boncuğu çok özlediğini belirten Süm  “8 gün önceye kadar sokakta ve herkesin yanında oynuyordu. Aniden korkarak bir arabanın altına girdi, kaçarak kayboldu yâda kaçırıldı. Kokoni cinsi değerli bir köpek olan Boncuk ev köpeği olduğu için dışarıda telef olur. 8 gündür her yerde aranıyor Çameli, Cumaalanı -İmamlar-Kınıkyeri-Çiğdemli -Güzelyurt arasında 30 km alan çevresinde aramalarımız devam ediyor. Sosyal medyadan sesimizi duyurmaya çalıştık. Özellikle,  binlerce insana ulaştık. Ama hala bir haber yok” dedi. Köpeklerinin çalınmasının ardından büyük üzüntü yaşadıklarını ifade eden Süm, "Sosyal bağları çok kuvvetli bir köpek. Sahipsiz sananlar da olabilir ama sahiplidir ve yalnız yaşayamaz. 8 gün önce kayboldu; onu bulup getirene ödül vereceğim” Komşularımız, ilçe halkından yardım istedim, anons ve ilan yaptırdım, Ama dalga geçmek ve umut vermek için kimse bizi aramasın" diye konuştu. Selman Süm, köpeğini görenlerin 0 537 527 20 11’nolu telefonu aramalarını isterken, bulana para ödülü vereceğini belirtti.
Denizli'nin Çameli İlçesi’nde 8 gündür Kokoni Irkı Boncuk isimli 2 yaşında köpeği kaybolan Selman Süm, köpeğini bulup getirene para ödülü ile ödüllendireceğini belirtti.

Boncuğu çok özlediğini belirten Süm  “8 gün önceye kadar sokakta ve herkesin yanında oynuyordu. Aniden korkarak bir arabanın altına girdi, kaçarak kayboldu yâda kaçırıldı. Kokoni cinsi değerli bir köpek olan Boncuk ev köpeği olduğu için dışarıda telef olur.

8 gündür her yerde aranıyor

Çameli, Cumaalanı -İmamlar-Kınıkyeri-Çiğdemli -Güzelyurt arasında 30 km alan çevresinde aramalarımız devam ediyor. Sosyal medyadan sesimizi duyurmaya çalıştık. Özellikle,  binlerce insana ulaştık. Ama hala bir haber yok” dedi.

Köpeklerinin çalınmasının ardından büyük üzüntü yaşadıklarını ifade eden Süm, "Sosyal bağları çok kuvvetli bir köpek. Sahipsiz sananlar da olabilir ama sahiplidir ve yalnız yaşayamaz. 8 gün önce kayboldu; onu bulup getirene ödül vereceğim” Komşularımız, ilçe halkından yardım istedim, anons ve ilan yaptırdım, Ama dalga geçmek ve umut vermek için kimse bizi aramasın" diye konuştu.

Selman Süm, köpeğini görenlerin 0 537 527 20 11’nolu telefonu aramalarını isterken, bulana para ödülü vereceğini belirtti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.