Kayıp olarak aranan KOAH hastası adam hastanede bulundu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.08.2023 - 16:46, Güncelleme: 04.08.2023 - 16:46
 

Kayıp olarak aranan KOAH hastası adam hastanede bulundu

Denizli de işten çıktıktan sonra evine gitmeyen ve kayıp olarak aranan Hüseyin Bacık’tan sevindirici haber geldi. Kimliği üzerinde bulunmayan Bacık, hastanede bulundu.

Pamukkale İlçesi, Zeytinköy Mahallesi’nde ikamet eden ve KOAH hastası olan Hüseyin Bacık, (48) dün işten çıktıktan sonra evine dönmedi. Her gün işe yürüyerek gidip gelen Bacık’ın eve gelmemesi üzerine ailesinin yaptığı tüm aramalara rağmen bulunamadı. Telefonu da kapalı olan Bacık’a ulaşamayan aile, polise kayıp ihbarında bulundu. Kayıp haberini yapmamızın ardından sevindirici haber geldi.  Alınan bilgiye göre, Hüseyin Bacık, dün akşam iş yerinden maaşını aldıktan sonra yine her zamanki gibi YSE’den evine doğru yola çıktı. KOAH hastası olan Bacık, havanın sıcak olmasından dolayı yolda nefes alamaz durumu gelince baygınlık geçirdi. Çevredekilerin yardımına koşarak yapılan ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri sevk edildi. Bacık, ambulansla en yakın olan özel bir hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Bacık’ın yanında kimliği olmadığı için hastanede kimliksiz işlem başlattı. Bu yüzden yakınları ve polis Hüseyin Bacık’a ulaşamadı. Telefonunun da şarjı bittiği için ailesinin aramaları sonuçsuz kaldı. Bugün kayıp haberlerinin üzerine Hüseyin Bacık’ı gören tanıdıkları ailesini arayarak özel hastanede olduğu bilgisini verdi. Haber üzerine hastaneye giden aile Hüseyin Bacık’ı alarak eve götürdü. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Bacık’ın ailesi, kendisine kötü bir şey olamadan buldukları için çok mutlu olduklarını belirttiler.
Denizli de işten çıktıktan sonra evine gitmeyen ve kayıp olarak aranan Hüseyin Bacık’tan sevindirici haber geldi. Kimliği üzerinde bulunmayan Bacık, hastanede bulundu.

Pamukkale İlçesi, Zeytinköy Mahallesi’nde ikamet eden ve KOAH hastası olan Hüseyin Bacık, (48) dün işten çıktıktan sonra evine dönmedi. Her gün işe yürüyerek gidip gelen Bacık’ın eve gelmemesi üzerine ailesinin yaptığı tüm aramalara rağmen bulunamadı. Telefonu da kapalı olan Bacık’a ulaşamayan aile, polise kayıp ihbarında bulundu.

Kayıp haberini yapmamızın ardından sevindirici haber geldi.  Alınan bilgiye göre, Hüseyin Bacık, dün akşam iş yerinden maaşını aldıktan sonra yine her zamanki gibi YSE’den evine doğru yola çıktı. KOAH hastası olan Bacık, havanın sıcak olmasından dolayı yolda nefes alamaz durumu gelince baygınlık geçirdi. Çevredekilerin yardımına koşarak yapılan ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri sevk edildi. Bacık, ambulansla en yakın olan özel bir hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Bacık’ın yanında kimliği olmadığı için hastanede kimliksiz işlem başlattı. Bu yüzden yakınları ve polis Hüseyin Bacık’a ulaşamadı. Telefonunun da şarjı bittiği için ailesinin aramaları sonuçsuz kaldı.

Bugün kayıp haberlerinin üzerine Hüseyin Bacık’ı gören tanıdıkları ailesini arayarak özel hastanede olduğu bilgisini verdi. Haber üzerine hastaneye giden aile Hüseyin Bacık’ı alarak eve götürdü. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Bacık’ın ailesi, kendisine kötü bir şey olamadan buldukları için çok mutlu olduklarını belirttiler.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.