Kayıp olarak aranan Veli Say bulundu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.08.2023 - 19:05, Güncelleme: 15.08.2023 - 19:05
 

Kayıp olarak aranan Veli Say bulundu

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde ikamet eden kayıp olarak aranan zihinsel ve bedensel engelli 51 yaşındaki Veli Say’dan, sevindirici haber geldi.

Sarayköy ilçesi Atatürk Mahallesi’nde ablasının yanında kalan zihinsel ve bedensel engelli olduğu belirtilen Veli Say’dan (51) Pazar günü saat 17.00’dan itibaren haber alınamıyordu. İki gündür kayıp olarak aranan Say’ın bulunması amacı ile ekipler arama çalışması başlattı. Denizli Basını ve sosyal medyalarda Say’ın bulunması için paylaşım da bulundu. Veli Say’dan sevindirici haber geldi. Atatürk Mahallesi Muhtar adaylarından olan vatandaşın kayıp paylaşımı sonrası bir vatandaş Say’ı gördüğünü söyledi. Bilgi üzerine hareket geçildi. Polis ekipleri Say’ı Denizli merkezde bulunduğu yerden alarak ifadesi alınmak üzer karakola götürüldü. Aileye Say’ın bulunduğu haberinin bilgisini veren ekipler, işlemleri bittikten sonra Sarayköy’deki ablasına teslim edecekleri belirtildi.
Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde ikamet eden kayıp olarak aranan zihinsel ve bedensel engelli 51 yaşındaki Veli Say’dan, sevindirici haber geldi.

Sarayköy ilçesi Atatürk Mahallesi’nde ablasının yanında kalan zihinsel ve bedensel engelli olduğu belirtilen Veli Say’dan (51) Pazar günü saat 17.00’dan itibaren haber alınamıyordu. İki gündür kayıp olarak aranan Say’ın bulunması amacı ile ekipler arama çalışması başlattı. Denizli Basını ve sosyal medyalarda Say’ın bulunması için paylaşım da bulundu.

Veli Say’dan sevindirici haber geldi. Atatürk Mahallesi Muhtar adaylarından olan vatandaşın kayıp paylaşımı sonrası bir vatandaş Say’ı gördüğünü söyledi. Bilgi üzerine hareket geçildi. Polis ekipleri Say’ı Denizli merkezde bulunduğu yerden alarak ifadesi alınmak üzer karakola götürüldü. Aileye Say’ın bulunduğu haberinin bilgisini veren ekipler, işlemleri bittikten sonra Sarayköy’deki ablasına teslim edecekleri belirtildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.