Kayıp olarak aranan yaşlı adam ölü bulundu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.10.2022 - 18:19, Güncelleme: 23.10.2022 - 18:19
 

Kayıp olarak aranan yaşlı adam ölü bulundu

Denizli’de dün sabah saatlerinde ortadan kaybolan 66 yaşındaki Ali Çetinel’den üzücü haber geldi. Kadastro Müdürlüğü’nden emekli Çetinel’in, cansız bedeni bir metruk binada bulundu.

Olay, Merkezefendi İlçesi, Muratdede Mahallesi’nde meydana geldi. Dün sabah saatlerinden evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen eşiyle birlikte yaşayan Ali Çetinel, (66) yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı. Dün sabah saatlerinde en son evine yakın bölgede güvenlik kamera görüntülerine yansıyan ve bir daha haber alınamayan Ali Çetinel için aile ve yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu. Güvenlik güçleri tarafından başlatılan arama çalışmaları sonucu bugün Çetinel’in cansız bedeni evine yakın bir bölgede bulunan metruk binada bulundu. Olay yerinde Savcı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası Ali Çetinel’in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Çetinel’in ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası netlik kazanacak. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Denizli’de dün sabah saatlerinde ortadan kaybolan 66 yaşındaki Ali Çetinel’den üzücü haber geldi. Kadastro Müdürlüğü’nden emekli Çetinel’in, cansız bedeni bir metruk binada bulundu.

Olay, Merkezefendi İlçesi, Muratdede Mahallesi’nde meydana geldi. Dün sabah saatlerinden evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen eşiyle birlikte yaşayan Ali Çetinel, (66) yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Dün sabah saatlerinde en son evine yakın bölgede güvenlik kamera görüntülerine yansıyan ve bir daha haber alınamayan Ali Çetinel için aile ve yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu. Güvenlik güçleri tarafından başlatılan arama çalışmaları sonucu bugün Çetinel’in cansız bedeni evine yakın bir bölgede bulunan metruk binada bulundu.

Olay yerinde Savcı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası Ali Çetinel’in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Çetinel’in ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası netlik kazanacak.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.