Kayıp zihinsel engelli adamdan haber alınamıyor

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.08.2023 - 10:40, Güncelleme: 15.08.2023 - 10:40
 

Kayıp zihinsel engelli adamdan haber alınamıyor

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde ikamet eden zihinsel ve bedensel engelli 51 yaşındaki Veli Say’dan, Pazar gününden itibaren haber alınamıyor.

Alınan bilgiye göre, Sarayköy ilçesi Atatürk Mahallesi’nde ablasının yanında kalan zihinsel ve bedensel engelli olduğu belirtilen Veli Say’dan (51) Pazar günü saat 17.00’dan itibaren haber alınamıyor. Sarayköy otogarından araca binerek Denizli’ye gelen ve İzmir Bulvarı üzerinde, Başaranlar Opet’in oradaki durakta indiği tespit edilen Say’dan ailesi haber alamıyor. Ailenin tüm arama çalışmaları sonuçsuz kalınca polise kayıp ihbarında bulunuldu. Polisin arama çalışması başlattığı Veli Say için, ailesi de sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak aramalarını sürdürüyor. Gelen bilgiler doğrultusunda Sümer ve Eskihisar mahallerinde görüldüğü ihbarı alındığı, ancak zihinsel engelli olan ve bir ayağında aksaklık olan Veli Say henüz bulunmadı. Veli Say’ın ismini söyleyebildiği ve zararsız olduğu belirtilirken kaybolduğu gün üzerinde beyaz tişört bulunduğu aktarıldı. Ailesi, Veli Say’ı görenlerin polise veya 0 543 415 24 23 nolu telefon numarasına bilgi vermelerini istedi.
Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde ikamet eden zihinsel ve bedensel engelli 51 yaşındaki Veli Say’dan, Pazar gününden itibaren haber alınamıyor.

Alınan bilgiye göre, Sarayköy ilçesi Atatürk Mahallesi’nde ablasının yanında kalan zihinsel ve bedensel engelli olduğu belirtilen Veli Say’dan (51) Pazar günü saat 17.00’dan itibaren haber alınamıyor. Sarayköy otogarından araca binerek Denizli’ye gelen ve İzmir Bulvarı üzerinde, Başaranlar Opet’in oradaki durakta indiği tespit edilen Say’dan ailesi haber alamıyor.

Ailenin tüm arama çalışmaları sonuçsuz kalınca polise kayıp ihbarında bulunuldu. Polisin arama çalışması başlattığı Veli Say için, ailesi de sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak aramalarını sürdürüyor. Gelen bilgiler doğrultusunda Sümer ve Eskihisar mahallerinde görüldüğü ihbarı alındığı, ancak zihinsel engelli olan ve bir ayağında aksaklık olan Veli Say henüz bulunmadı.

Veli Say’ın ismini söyleyebildiği ve zararsız olduğu belirtilirken kaybolduğu gün üzerinde beyaz tişört bulunduğu aktarıldı.

Ailesi, Veli Say’ı görenlerin polise veya 0 543 415 24 23 nolu telefon numarasına bilgi vermelerini istedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.