Kaymakam Bulut Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.09.2022 - 17:22, Güncelleme: 15.09.2022 - 17:22
 

Kaymakam Bulut Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Yükseköğrenimde yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Tüm hazırlıkların tamamlandığı ve gençlerin yeni evleri olacak modern yurt binalarını gezen Kaymakam Bulut'a, İl Müdürü Ömer İlman ile yurt müdürleri eşlik etti.

11 yurt ve 12.390 yatak kapasitesi ile gençlerin hizmetinde olan GSB Denizli Yurtlarıma ilk yerleştirmelere göre başvuru yapan 4260 öğrencinin tamamı yerleşti açıkta veya yedekte öğrenci kalmadı. Kalite standartlarına uygun şekilde hazırlanmış odaları, yemekhaneleri ve sosyal tesisleri ile öğrencilere hizmet etmek için hazırlanan Denizli GSB yurtlarında gençler için her şey düşünülmüş. 1-3 ve 4 kişilik odalarda çalışma masaları, buzdolabı ve kıyafet dolapları bulunuyor. Banyo ve lavaboların da oda içerisindeki öğrencilere özel olduğu tesislerde, 7/24 güvenlik görevlisi ve yetkili bulunuyor. Hijyen standartlarına uygun yemekhaneler,  gençlerin sosyal ve fiziksel olarak kendilerini geliştirebileceği sosyal alanlar da öğrencilerin hizmetinde. GSB Denizli Yurtları öğrenciler için yurtlar barınma hizmeti başta olmak üzere sosyal kültürel ve eğitsel faaliyetlerde hizmet veriyor. Gençler için sanatsal, eğitsel kurslar ve sportif faaliyetler yıl boyunca devam ediyor. Kurslar, geziler, moral geceleri, doğa yürüyüşleri ve sportif faaliyetlerle gençler boş zamanlarını değerlendirirken kendilerini de geliştirebiliyor. Yurtlardan sosyal tesislere, yemekhaneden konferans salonuna tüm tesisleri gezen Kaymakam Bulut, aylardır hummalı bir çalışma içinde bugünlere hazırlanan ekiplere emekleri için teşekkür etti.
Yükseköğrenimde yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Tüm hazırlıkların tamamlandığı ve gençlerin yeni evleri olacak modern yurt binalarını gezen Kaymakam Bulut'a, İl Müdürü Ömer İlman ile yurt müdürleri eşlik etti.

11 yurt ve 12.390 yatak kapasitesi ile gençlerin hizmetinde olan GSB Denizli Yurtlarıma ilk yerleştirmelere göre başvuru yapan 4260 öğrencinin tamamı yerleşti açıkta veya yedekte öğrenci kalmadı.

Kalite standartlarına uygun şekilde hazırlanmış odaları, yemekhaneleri ve sosyal tesisleri ile öğrencilere hizmet etmek için hazırlanan Denizli GSB yurtlarında gençler için her şey düşünülmüş. 1-3 ve 4 kişilik odalarda çalışma masaları, buzdolabı ve kıyafet dolapları bulunuyor. Banyo ve lavaboların da oda içerisindeki öğrencilere özel olduğu tesislerde, 7/24 güvenlik görevlisi ve yetkili bulunuyor. Hijyen standartlarına uygun yemekhaneler,  gençlerin sosyal ve fiziksel olarak kendilerini geliştirebileceği sosyal alanlar da öğrencilerin hizmetinde.

GSB Denizli Yurtları öğrenciler için yurtlar barınma hizmeti başta olmak üzere sosyal kültürel ve eğitsel faaliyetlerde hizmet veriyor. Gençler için sanatsal, eğitsel kurslar ve sportif faaliyetler yıl boyunca devam ediyor. Kurslar, geziler, moral geceleri, doğa yürüyüşleri ve sportif faaliyetlerle gençler boş zamanlarını değerlendirirken kendilerini de geliştirebiliyor.

Yurtlardan sosyal tesislere, yemekhaneden konferans salonuna tüm tesisleri gezen Kaymakam Bulut, aylardır hummalı bir çalışma içinde bugünlere hazırlanan ekiplere emekleri için teşekkür etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.