Kaymakam Uslu’dan Anlamlı Anneler Günü Mesajı

DENİZLİ 10.05.2020 - 16:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kaymakam Uslu’dan Anlamlı Anneler Günü Mesajı

Merkezefendi İlçe Kaymakamı Adem Uslu’nun sıcak ve samimi anneler günü paylaşımı dikkat çekti.   Anadolu’da ve öz Türkçemizde ‘Ana’, kelimesi zamanla anne olarak söylenmektedir. Anadolu’nun birçok yöresinde hala insanlar annelerine ana diye hitap etmesine rağmen, gelişen ve değişen dünya yaşamı ile birlikte ana dilimizde birçok kelime yer değiştirmiştir. Bunlardan birisi de ‘ANA’ kelimesidir. Ana tabirinin daha samimi, içten ve sıcak geldiği herkes tarafından kabul edilmektir. Ancak zamanımızda artık ana kelimesi yerini anne ye bırakmıştır.   Merkezefendi Kaymakam Adem Uslu, bugün anneler günü dolayısı ile sosyal medya hesabından paylaştığı kutlama mesajında, anne yerine ana kelimesini kullanması sıcak ve samimi bir paylaşım olarak dikkatleri çekti.   Uslu paylaşımında; “Şehit analarımız ve iki evladımın annesi eşim Betül hanım başta olmak üzere bütün anaların ANNELER GÜNÜNÜ kutluyor, 2015 yılında ebediyete irtihal eden canım Anacığımı hasret, rahmet ve dua ile anıyorum” ifadelerine yer verdi.  

Merkezefendi İlçe Kaymakamı Adem Uslu’nun sıcak ve samimi anneler günü paylaşımı dikkat çekti.

 

Anadolu’da ve öz Türkçemizde ‘Ana’, kelimesi zamanla anne olarak söylenmektedir. Anadolu’nun birçok yöresinde hala insanlar annelerine ana diye hitap etmesine rağmen, gelişen ve değişen dünya yaşamı ile birlikte ana dilimizde birçok kelime yer değiştirmiştir. Bunlardan birisi de ‘ANA’ kelimesidir. Ana tabirinin daha samimi, içten ve sıcak geldiği herkes tarafından kabul edilmektir. Ancak zamanımızda artık ana kelimesi yerini anne ye bırakmıştır.

 

Merkezefendi Kaymakam Adem Uslu, bugün anneler günü dolayısı ile sosyal medya hesabından paylaştığı kutlama mesajında, anne yerine ana kelimesini kullanması sıcak ve samimi bir paylaşım olarak dikkatleri çekti.

 

Uslu paylaşımında; “Şehit analarımız ve iki evladımın annesi eşim Betül hanım başta olmak üzere bütün anaların ANNELER GÜNÜNÜ kutluyor, 2015 yılında ebediyete irtihal eden canım Anacığımı hasret, rahmet ve dua ile anıyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.