Kazada ağır yaralanan genç, yaşam mücadelesini 6 ay sonra kaybetti

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.11.2022 - 12:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 12:48
 

Kazada ağır yaralanan genç, yaşam mücadelesini 6 ay sonra kaybetti

Denizli'nin Çivril ilçesinde 22 Mayıs'ta meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan genç, yaşam mücadelesini kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Hakkı Daşgın (17) idaresindeki 20 AFY 750 plakalı motosiklet, 22 Mayıs'ta Cabar Kavşağı’na yaklaşırken direksiyon hakimiyetini kaybederek yola savruldu. Yaralanan sürücüye ilk müdahaleyi yoldan geçen diğer sürücüler yaptı. Sürücü Hakkı Daşgın, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulans ile önce Çivril Devlet Hastanesi’ne daha sonra da Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi.  Ağır yaralı olarak Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Daşgın, 6 aydır süren yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini kapattı.
Denizli'nin Çivril ilçesinde 22 Mayıs'ta meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan genç, yaşam mücadelesini kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Hakkı Daşgın (17) idaresindeki 20 AFY 750 plakalı motosiklet, 22 Mayıs'ta Cabar Kavşağı’na yaklaşırken direksiyon hakimiyetini kaybederek yola savruldu. Yaralanan sürücüye ilk müdahaleyi yoldan geçen diğer sürücüler yaptı. Sürücü Hakkı Daşgın, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulans ile önce Çivril Devlet Hastanesi’ne daha sonra da Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. 

Ağır yaralı olarak Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Daşgın, 6 aydır süren yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini kapattı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.