Kırbudak Geçidi’ne yılın ilk karı düştü

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.12.2021 - 09:53, Güncelleme: 01.12.2021 - 09:53
 

Kırbudak Geçidi’ne yılın ilk karı düştü

Fırtınalı ve yağışlı bir haftanın yaşandığı Denizli’de, kent merkezinde dün gece yağışlı havanın yaşandığı sırada Çameli ilçesinde 1557 rakımlı Kırbudak Geçidi’ne yılın ilk karı yağdı.

Denizli’nin en soğuk kışın yaşandığı ilçesi olan Çameli’de birkaç gün önce Akdağ’a düşen kar yağışı, dün gece de Kınıkyeri Mahallesi'nde 1557 rakımlı Kırbudak Geçidi’nde yağan yağmur sonrası soğuyan hava ile birlikte yağmur yerini karla karışık yağmur şekline dönüştü. Yağan kar yağışı ile bölge de beyaz görüntü hakim oldu. Bölgeden geçen vatandaşlar kar yağışını görüntüledi. Sosyal medyada paylaşılan kar yağışı görüntüleri ise büyük beğeni topladı. Meteoroloji ye göre Çarşamba ve Perşembe günü çok bulutlu bir havanın yaşanacağı Denizli’de Cuma gününden itibaren yağışların yeniden kendini göstereceği tahmin ediliyor.
Fırtınalı ve yağışlı bir haftanın yaşandığı Denizli’de, kent merkezinde dün gece yağışlı havanın yaşandığı sırada Çameli ilçesinde 1557 rakımlı Kırbudak Geçidi’ne yılın ilk karı yağdı.

Denizli’nin en soğuk kışın yaşandığı ilçesi olan Çameli’de birkaç gün önce Akdağ’a düşen kar yağışı, dün gece de Kınıkyeri Mahallesi'nde 1557 rakımlı Kırbudak Geçidi’nde yağan yağmur sonrası soğuyan hava ile birlikte yağmur yerini karla karışık yağmur şekline dönüştü. Yağan kar yağışı ile bölge de beyaz görüntü hakim oldu. Bölgeden geçen vatandaşlar kar yağışını görüntüledi.

Sosyal medyada paylaşılan kar yağışı görüntüleri ise büyük beğeni topladı. Meteoroloji ye göre Çarşamba ve Perşembe günü çok bulutlu bir havanın yaşanacağı Denizli’de Cuma gününden itibaren yağışların yeniden kendini göstereceği tahmin ediliyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.