Kızılay, Yasakta Da Vatandaşın Yanında!

GÜNDEM 23.04.2020 - 16:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kızılay, Yasakta Da Vatandaşın Yanında!

Türk Kızılayı Denizli Şubesi, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bu günlerde vatandaşın yanında olmaya devam ediyor.   Türkiye olarak koronavirüs salgını nedeni ile zor günler geçiriyoruz. Türk Kızılayı Denizli Şubesi ise sokağa çıkma kısıtlaması olan bu günler de yine vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Vefa Sosyal Destek Grubu ile birlikte uyumlu bir şekilde çalışan Türk Kızılayı Denizli Şubesi gönüllüleri, sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde vatandaşlara ekmek dağıtımı gerçekleştirdi. Ekmek dağıtımının yanı sıra yardıma ihtiyacı olan ailelere el uzatarak gıda yardım kolisi ile dağıtım faaliyetlerine de ara vermiyor.     Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, “Denizli şubesi olarak devletimize ve vatandaşımıza destek olmak için her noktada çalışıyoruz. Gönüllülerimiz ihtiyaç sahiplerine dört koldan yardım ediyor. Bu zor günleri hep birlikte atlayacağız” ifadelerine yer verdi.  

Türk Kızılayı Denizli Şubesi, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bu günlerde vatandaşın yanında olmaya devam ediyor.

 

Türkiye olarak koronavirüs salgını nedeni ile zor günler geçiriyoruz. Türk Kızılayı Denizli Şubesi ise sokağa çıkma kısıtlaması olan bu günler de yine vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Vefa Sosyal Destek Grubu ile birlikte uyumlu bir şekilde çalışan Türk Kızılayı Denizli Şubesi gönüllüleri, sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde vatandaşlara ekmek dağıtımı gerçekleştirdi. Ekmek dağıtımının yanı sıra yardıma ihtiyacı olan ailelere el uzatarak gıda yardım kolisi ile dağıtım faaliyetlerine de ara vermiyor.

 

 

Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, “Denizli şubesi olarak devletimize ve vatandaşımıza destek olmak için her noktada çalışıyoruz. Gönüllülerimiz ihtiyaç sahiplerine dört koldan yardım ediyor. Bu zor günleri hep birlikte atlayacağız” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.