Kızılcabölükspor 4 futbolcu ile anlaştı...

SPOR 25.12.2018 - 18:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kızılcabölükspor 4 futbolcu ile anlaştı...

Transfer çalışmalarını sürdüren Kızılcabölükspor kadrosunu 4 futbolcu ile güçlendirdi.     Devre arası transfer planlaması doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kızılcabölükspor, Denizlispor’dan Ramazan Tarık Ergut ile 2,5 yıllık, Denizlispor’dan Kadir Kurt’u sezon sonuna kadar, TFF 3.Lig takımı Pazarspor’dan Emrecan Afacanoğlu ile 1,5 yıllık, TFF 3.Lig takımı Erbaaspor’dan Koray Yıldız ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.   7 Temmuz 1996 Denizli doğumlu genç oyuncu Ramazan Tarık Ergut forvette görev yapıyor. Futbola Yeşil Çivril Belediyespor altyapısında başlayan Ergut sırasıyla Denizlispor, Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Silivrispor formalarını terletti. Bugüne kadar 97 resmi müsabakada forma giyen genç golcü 29 gol kaydetti.   15 Ocak 1999 Denizli doğumlu genç oyuncu Kadir Kurt  stoperde görev yapıyor. Sezonun ilk yarısında Denizlispor’da oynayan Kadir Kurt A takımla 1 müsabakada forma giyerken, U-21 takımında 14 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.   Futbola Denizlispor altyapısında başlayan Kadir Kurt, Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Denizlispor formalarını terletti. Bugüne kadar 60 resmi müsabakada forma giyen genç oyuncu 3 gol kaydetti.   16 Şubat 1995 İstanbul doğumlu genç oyuncu sol bek pozisyonunda görev yapıyor. Koray Yıldız sezonun ilk yarısında TFF 3.Lig takımlarından Erbaaspor’da 13 maçta forma giydi. 2013/2014 sezonunda devre arasında Kızılcabölükspor’a katılan Koray, 15 maçta takımımızda forma giymişti.   Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan Koray Yıldız sırasıyla Sancaktepe Belediyespor, Kızılcabölükspor, Göztepe, Bayrampaşa, Fatih Karagümrük, Dersimspor ve son olarak Erbaaspor forması giydi. Toplamda 116 resmi maçta forma giyen genç oyuncu 1 gol attı, 18 asist yaptı.   Kızılcabölükspor’a tekrar döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen Koray Yıldız,’ Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Yeniden Kızılcabölükspor forması giyeceğim için mutluyum. Elimden gelenin en iyisini yaparak takımıma katkı sağlayacağım.’ diye konuştu.   15 Mart 1991 İzmir doğumlu tecrübeli oyuncu Emrecan Afacanoğlu stoperde  görev yapıyor. Sezonun ilk yarısında TFF 3.Lig 2.Grup’taki rakiplerimizden Pazarspor’da oynayan Emrecan Afacanoğlu 15 müsabakada forma giydi.   Futbola Turgutreisspor altyapısında başlayan Emrecan Afacanoğlu sırasıyla Bergama Gençlerbirliğispor, Bucaspor, Bergama Belediyespor, Bucaspor, Boluspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Pazarspor formalarını terletti. Bugüne kadar 206 resmi müsabakada forma giyen tecrübeli oyuncu 11 gol kaydetti.   Kızılcabölükspor’da forma giyeceği için çok heyecanlı olduğunu belirten Emrecan Afacanoğlu,’ Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Kızılcabölükspor forması giyeceğim için çok mutluyum. İnşallah elimden gelenin en iyisini yaparak sezon sonu şampiyonluk yaşamak istiyorum.’ diye konuştu.  

Transfer çalışmalarını sürdüren Kızılcabölükspor kadrosunu 4 futbolcu ile güçlendirdi.

 

 

Devre arası transfer planlaması doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kızılcabölükspor, Denizlispor’dan Ramazan Tarık Ergut ile 2,5 yıllık, Denizlispor’dan Kadir Kurt’u sezon sonuna kadar, TFF 3.Lig takımı Pazarspor’dan Emrecan Afacanoğlu ile 1,5 yıllık, TFF 3.Lig takımı Erbaaspor’dan Koray Yıldız ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

 

7 Temmuz 1996 Denizli doğumlu genç oyuncu Ramazan Tarık Ergut forvette görev yapıyor. Futbola Yeşil Çivril Belediyespor altyapısında başlayan Ergut sırasıyla Denizlispor, Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Silivrispor formalarını terletti. Bugüne kadar 97 resmi müsabakada forma giyen genç golcü 29 gol kaydetti.

 

15 Ocak 1999 Denizli doğumlu genç oyuncu Kadir Kurt  stoperde görev yapıyor. Sezonun ilk yarısında Denizlispor’da oynayan Kadir Kurt A takımla 1 müsabakada forma giyerken, U-21 takımında 14 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.

 

Futbola Denizlispor altyapısında başlayan Kadir Kurt, Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Denizlispor formalarını terletti. Bugüne kadar 60 resmi müsabakada forma giyen genç oyuncu 3 gol kaydetti.

 

16 Şubat 1995 İstanbul doğumlu genç oyuncu sol bek pozisyonunda görev yapıyor. Koray Yıldız sezonun ilk yarısında TFF 3.Lig takımlarından Erbaaspor’da 13 maçta forma giydi. 2013/2014 sezonunda devre arasında Kızılcabölükspor’a katılan Koray, 15 maçta takımımızda forma giymişti.

 

Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan Koray Yıldız sırasıyla Sancaktepe Belediyespor, Kızılcabölükspor, Göztepe, Bayrampaşa, Fatih Karagümrük, Dersimspor ve son olarak Erbaaspor forması giydi. Toplamda 116 resmi maçta forma giyen genç oyuncu 1 gol attı, 18 asist yaptı.

 

Kızılcabölükspor’a tekrar döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen Koray Yıldız,’ Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Yeniden Kızılcabölükspor forması giyeceğim için mutluyum. Elimden gelenin en iyisini yaparak takımıma katkı sağlayacağım.’ diye konuştu.

 

15 Mart 1991 İzmir doğumlu tecrübeli oyuncu Emrecan Afacanoğlu stoperde  görev yapıyor. Sezonun ilk yarısında TFF 3.Lig 2.Grup’taki rakiplerimizden Pazarspor’da oynayan Emrecan Afacanoğlu 15 müsabakada forma giydi.

 

Futbola Turgutreisspor altyapısında başlayan Emrecan Afacanoğlu sırasıyla Bergama Gençlerbirliğispor, Bucaspor, Bergama Belediyespor, Bucaspor, Boluspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Pazarspor formalarını terletti. Bugüne kadar 206 resmi müsabakada forma giyen tecrübeli oyuncu 11 gol kaydetti.

 

Kızılcabölükspor’da forma giyeceği için çok heyecanlı olduğunu belirten Emrecan Afacanoğlu,’ Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Kızılcabölükspor forması giyeceğim için çok mutluyum. İnşallah elimden gelenin en iyisini yaparak sezon sonu şampiyonluk yaşamak istiyorum.’ diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.