Kızılcabölükspor devre arası tatiline çıktı...

SPOR 18.12.2018 - 12:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kızılcabölükspor devre arası tatiline çıktı...

2-0’lık Pazarspor galibiyeti ile TFF 3.Lig 2.Grup’ta ilk yarıyı 3.sırada tamamlayan Kızılcabölükspor’da teknik heyet ve oyuncular 1 haftalık devre arası iznine ayrıldılar.   Teknik direktör Ali Yalçın’ın raporu doğrultusunda 1 haftalık izne ayrılan takımımız, 24 Aralık pazartesi günü tesislerde toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına Şirinköy Stadı’nda başlayacak.   Ali Yalçın : Güzel Bir Galibiyet Oldu   Kızılcabölükspor teknik direktörü Ali Yalçın, 2-0 sona eren Pazarspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Maça istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Ali Yalçın,’ İlk dakikadan itibaren sahada istediklerimizi yapamadık. Çok pas hatası yaptık ve 3.bölgeye topu taşıyamadık. Bu periyotta rakibe pozisyonda verdik. Devre arası yapmamız gereken şeyleri konuştuk. İkinci yarıda farklı bir görüntü ortaya koyduk ve golü de erken bulduk. Final paslarında ve gol vuruşlarında daha başarılı olabilseydik skor farklı olabilirdi. Nitekim 2.golü de bularak sonuca gitmeyi başardık. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Güzel bir galibiyet oldu. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum. Devre arasına hepimiz mutlu girdik.’ diye konuştu.  

2-0’lık Pazarspor galibiyeti ile TFF 3.Lig 2.Grup’ta ilk yarıyı 3.sırada tamamlayan Kızılcabölükspor’da teknik heyet ve oyuncular 1 haftalık devre arası iznine ayrıldılar.

 

Teknik direktör Ali Yalçın’ın raporu doğrultusunda 1 haftalık izne ayrılan takımımız, 24 Aralık pazartesi günü tesislerde toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına Şirinköy Stadı’nda başlayacak.

 

Ali Yalçın : Güzel Bir Galibiyet Oldu

 

Kızılcabölükspor teknik direktörü Ali Yalçın, 2-0 sona eren Pazarspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Maça istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Ali Yalçın,’ İlk dakikadan itibaren sahada istediklerimizi yapamadık. Çok pas hatası yaptık ve 3.bölgeye topu taşıyamadık. Bu periyotta rakibe pozisyonda verdik. Devre arası yapmamız gereken şeyleri konuştuk. İkinci yarıda farklı bir görüntü ortaya koyduk ve golü de erken bulduk. Final paslarında ve gol vuruşlarında daha başarılı olabilseydik skor farklı olabilirdi. Nitekim 2.golü de bularak sonuca gitmeyi başardık. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Güzel bir galibiyet oldu. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum. Devre arasına hepimiz mutlu girdik.’ diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.