Kocabaş Cezaevi'nde ki olaylarla ilgili savcılıktan açıklama!

DENİZLİ 22.06.2018 - 15:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kocabaş Cezaevi'nde ki olaylarla ilgili savcılıktan açıklama!

Denizli'de bugün bazı internet gazetelerinde, Kocabaş Cezaevinde çıkan haberlerle ilgili Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.  Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz'ın, bugün bazı internet gazetelerinde "Kocabaş Cezaevinde ortalık karıştı, Kocabaş Cezaevinde gergin dakikalar" gibi başlıklarla haberler yayınlandığı haberlerle ilgili açıklamalarda bulunuldu.   Yapılan açıklamada olayın Denizli Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan birkaç hükümlü ile idari personel arasında meydana gelen bir tartışma olduğu bildirildi. Olay kavga boyutuna ulaşmadığı  öğrenilmesi üzerine Ceza İnfaz Kurumu'ndan sorumlu Cumhuriyet Başsavcı Vekilinin ve Cumhuriyet Savcısının ceza infaz kurumuna intikal ettikleri, ilgili hükümlüler ve idari görevliler hakkında gerekli adli ve idari soruşturmaların başlatıldığı açıklandı. Cezaevi içerisinde işleyiş yönüyle herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığı  bildirildi.

Denizli'de bugün bazı internet gazetelerinde, Kocabaş Cezaevinde çıkan haberlerle ilgili Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. 


Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz'ın, bugün bazı internet gazetelerinde "Kocabaş Cezaevinde ortalık karıştı, Kocabaş Cezaevinde gergin dakikalar" gibi başlıklarla haberler yayınlandığı haberlerle ilgili açıklamalarda bulunuldu.

 

Yapılan açıklamada olayın Denizli Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan birkaç hükümlü ile idari personel arasında meydana gelen bir tartışma olduğu bildirildi. Olay kavga boyutuna ulaşmadığı  öğrenilmesi üzerine Ceza İnfaz Kurumu'ndan sorumlu Cumhuriyet Başsavcı Vekilinin ve Cumhuriyet Savcısının ceza infaz kurumuna intikal ettikleri, ilgili hükümlüler ve idari görevliler hakkında gerekli adli ve idari soruşturmaların başlatıldığı açıklandı. Cezaevi içerisinde işleyiş yönüyle herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığı  bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.