Komşusu ile helalleşen yaşlı adam ertesi gün evinde ölü bulundu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.07.2022 - 14:55, Güncelleme: 16.07.2022 - 14:55
 

Komşusu ile helalleşen yaşlı adam ertesi gün evinde ölü bulundu

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde yalnız yaşayan 89 yaşındaki yaşlı adam evinde ölü bulundu. Ölüm nedeninin aşırı ilaç alımı sonucu olduğu düşünüldüğü ve intihar etmiş olabileceği iddia edildi.

Çameli İlçesi Karabayır Mahallesi’nde ikamet eden Ahmet Ali Kurtyemez (89) uzun süredir sedef hastalığı ile mücadele ettiği belirtildi.  Yalnız yaşayan Kurtyemez, evinde cansız bir şekilde komşusu tarafından bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi. İncelemelerin ardından Kurtyemez’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Çameli Karabayır Mahalle Muhtarı Mehmet Akdağ: "Uzun zamandır sedef hastalığı ile mücadele ediyordu. Hastalığı son zamanlarda iyice artmıştı, dün komşusu ile helalleşip ayrıldığını, sabah saatlerinde ise evinde hareketsiz halde bulunduğunu, ölüm nedeni ilaçla intihar ettiği düşünülüyor, otopsi sonrası gerçek ölüm nedeni ortaya çıkacak” dedi. Kurtyemez'in cenazesi yapılacak otopsi sonrası Çameli Karabayır Mahalle Mezarlığına defnedilmesi bekleniyor.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde yalnız yaşayan 89 yaşındaki yaşlı adam evinde ölü bulundu. Ölüm nedeninin aşırı ilaç alımı sonucu olduğu düşünüldüğü ve intihar etmiş olabileceği iddia edildi.

Çameli İlçesi Karabayır Mahallesi’nde ikamet eden Ahmet Ali Kurtyemez (89) uzun süredir sedef hastalığı ile mücadele ettiği belirtildi.  Yalnız yaşayan Kurtyemez, evinde cansız bir şekilde komşusu tarafından bulundu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi. İncelemelerin ardından Kurtyemez’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Çameli Karabayır Mahalle Muhtarı Mehmet Akdağ: "Uzun zamandır sedef hastalığı ile mücadele ediyordu. Hastalığı son zamanlarda iyice artmıştı, dün komşusu ile helalleşip ayrıldığını, sabah saatlerinde ise evinde hareketsiz halde bulunduğunu, ölüm nedeni ilaçla intihar ettiği düşünülüyor, otopsi sonrası gerçek ölüm nedeni ortaya çıkacak” dedi.

Kurtyemez'in cenazesi yapılacak otopsi sonrası Çameli Karabayır Mahalle Mezarlığına defnedilmesi bekleniyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.