Kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.02.2023 - 08:38, Güncelleme: 25.02.2023 - 08:38
 

Kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu

Denizli’nin Bekilli ilçesinde tek taraflı trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil şarampole uçarak beton direğe ve ağaçlara çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Bekilli İlçesi, Yahyalar Mahallesi, Ulubey Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Haşim U. yönetimindeki 20 PA 839 plakalı otomobil kontrolden çıktı. Savrulan otomobil şarampole uçarak beton direğe ve ağaçlara çarparak durdu. Hurdaya dönen araçta sürücü ile yolcu koltuğunda oturan ismi öğrenilemeyen kişi yaralandı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Yaralanan 2 kişi sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
Denizli’nin Bekilli ilçesinde tek taraflı trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil şarampole uçarak beton direğe ve ağaçlara çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Bekilli İlçesi, Yahyalar Mahallesi, Ulubey Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Haşim U. yönetimindeki 20 PA 839 plakalı otomobil kontrolden çıktı. Savrulan otomobil şarampole uçarak beton direğe ve ağaçlara çarparak durdu. Hurdaya dönen araçta sürücü ile yolcu koltuğunda oturan ismi öğrenilemeyen kişi yaralandı.

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Yaralanan 2 kişi sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.