KPSS Sınavına Girecek Tüm Adaylara Başarılar Dileriz

GÜNDEM 20.08.2016 - 08:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

KPSS Sınavına Girecek Tüm Adaylara Başarılar Dileriz

denizli haber / denizli 20 haber / KPSS Sınavına Girecek Tüm Adaylara Başarılar Dileriz

Denizli 20 Haber ailesi olarak, bugün ki sınavda ter dökecek tüm memur adayı arkadaşlarımıza başarılar dileriz.   Sınava Giderken Bunları unutmayın !    2016 KPSS’ye girecek adaylar ÖSYM üzerinden alacakları Sınav Giriş Belgesini kesinlikle yanlarında bulundurmalıdır. Aksi takdirde sınav görevlileri salona kesinlikle almıyorlar. Bu belgeyi adaylar ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet sitesinden TC kimlik numaraları ve aday şifreleri ile alabileceklerdir. Belgenin üzerinde Adayın sınava gireceği yer belirtilmektedir. Adayın sınava girebilmesi için bir diğer gerekli belge ise Nüfus cüzdanı veya pasaportunu yanında bulundurması gereklidir. Eğer askerde olanlar var ise de askeri kimlik belgesi olması da uygundur. Bu belgelerden birini yanında bulundurmayan aday mazeretsiz sınava alınmayacaktır.
denizli haber / denizli 20 haber / KPSS Sınavına Girecek Tüm Adaylara Başarılar Dileriz

Denizli 20 Haber ailesi olarak, bugün ki sınavda ter dökecek tüm memur adayı arkadaşlarımıza başarılar dileriz.

 

Sınava Giderken Bunları unutmayın ! 

 

2016 KPSS’ye girecek adaylar ÖSYM üzerinden alacakları Sınav Giriş Belgesini kesinlikle yanlarında bulundurmalıdır. Aksi takdirde sınav görevlileri salona kesinlikle almıyorlar. Bu belgeyi adaylar ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet sitesinden TC kimlik numaraları ve aday şifreleri ile alabileceklerdir. Belgenin üzerinde Adayın sınava gireceği yer belirtilmektedir.

Adayın sınava girebilmesi için bir diğer gerekli belge ise Nüfus cüzdanı veya pasaportunu yanında bulundurması gereklidir. Eğer askerde olanlar var ise de askeri kimlik belgesi olması da uygundur. Bu belgelerden birini yanında bulundurmayan aday mazeretsiz sınava alınmayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.