Küçük kız Ella isimli köpeğini arıyor

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.06.2022 - 08:43, Güncelleme: 23.06.2022 - 08:43
 

Küçük kız Ella isimli köpeğini arıyor

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde Ella isimli köpeğini kaybeden küçük kız, köpeğinin bulunmasını istiyor.

Odelya isimli küçük kız çocuğu, 3 yıldır birlikte yaşadığı Ella isimli köpeğini kaybetti. Mikroçip takılı olan Ella dün Lise Caddesi ile Çınar arasındaki bölgede kayboldu. 3 yaşındaki Ella tüm aramalara rağmen bulunamadı. Anne, kızının çok üzüldüğünü, köpeği görenlerin kendilerine yardımcı olmalarını istedi. Ella’nın 3 yaşında olduğunu kızıyla birlikte büyüdüğünü dile getiren anne, bir an önce bulunması için Denizlili vatandaşlardan yardım istedi. Köpeği görenlerin polise bilgi vermelerini istedi.
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde Ella isimli köpeğini kaybeden küçük kız, köpeğinin bulunmasını istiyor.

Odelya isimli küçük kız çocuğu, 3 yıldır birlikte yaşadığı Ella isimli köpeğini kaybetti. Mikroçip takılı olan Ella dün Lise Caddesi ile Çınar arasındaki bölgede kayboldu. 3 yaşındaki Ella tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Anne, kızının çok üzüldüğünü, köpeği görenlerin kendilerine yardımcı olmalarını istedi. Ella’nın 3 yaşında olduğunu kızıyla birlikte büyüdüğünü dile getiren anne, bir an önce bulunması için Denizlili vatandaşlardan yardım istedi. Köpeği görenlerin polise bilgi vermelerini istedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.