Kullanılan Maske Ve Eldivenlerinizi Çöp Bidonlarına Değil, Atık Kutusuna Atın

GÜNDEM 26.04.2020 - 12:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kullanılan Maske Ve Eldivenlerinizi Çöp Bidonlarına Değil, Atık Kutusuna Atın

Çameli Belediyesi tarafından korona virüsle mücadele seferberliği kapsamında maske ve eldiven atıklarının çevreye zarar vermesini önlemek amacıyla İlçenin çeşitli bölgelerine Turuncu renkli tıbbi atık kutuları yerleştirildi.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, bu konuda vatandaşları uyardı. Arslan, "Son günlerde normal çöp kutularında eldiven ve maske ayrıca tıbbı atık kutularında ise evsel çöplerin olduğu görülmektedir. Vatandaşlarımızdan ricamız Maskelerimizi ve eldivenlerimizi lütfen İlçemizde belirli noktalardaki konulan Turuncu Renkli Atık Kutusuna atalım Maske ve Eldiven harici çöp ve malzeme atmayalım atanları ise lütfen uyaralım" dedi.     MASKE VE ELDİVEN ATIK KUTUSUNA   Başkan Arslan, "Hemşerilerimizden ricamız kullandıkları eldiven ve maskeleri normal çöplere ve sokağa atmamaları turuncu renkli atık kutusuna atmaları, evsel atık ve çöplerini atmamaları istiyoruz. Ekiplerimiz tarafından bu tıbbi atıkları güvenli bir şekilde imha ediliyor. Hep birlikte üzerimize düşeni yaparsak bu virüsten daha hızlı şekilde kurtulacağız" diye konuştu.

Çameli Belediyesi tarafından korona virüsle mücadele seferberliği kapsamında maske ve eldiven atıklarının çevreye zarar vermesini önlemek amacıyla İlçenin çeşitli bölgelerine Turuncu renkli tıbbi atık kutuları yerleştirildi.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, bu konuda vatandaşları uyardı. Arslan, "Son günlerde normal çöp kutularında eldiven ve maske ayrıca tıbbı atık kutularında ise evsel çöplerin olduğu görülmektedir. Vatandaşlarımızdan ricamız Maskelerimizi ve eldivenlerimizi lütfen İlçemizde belirli noktalardaki konulan Turuncu Renkli Atık Kutusuna atalım Maske ve Eldiven harici çöp ve malzeme atmayalım atanları ise lütfen uyaralım" dedi.

 

 

MASKE VE ELDİVEN ATIK KUTUSUNA

 

Başkan Arslan, "Hemşerilerimizden ricamız kullandıkları eldiven ve maskeleri normal çöplere ve sokağa atmamaları turuncu renkli atık kutusuna atmaları, evsel atık ve çöplerini atmamaları istiyoruz. Ekiplerimiz tarafından bu tıbbi atıkları güvenli bir şekilde imha ediliyor. Hep birlikte üzerimize düşeni yaparsak bu virüsten daha hızlı şekilde kurtulacağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.