Kural ihlali kazaya neden oldu! 6 yaralı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.09.2023 - 09:31, Güncelleme: 20.09.2023 - 09:31
 

Kural ihlali kazaya neden oldu! 6 yaralı

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde kural ihlali kazaya neden oldu. İki ticari aracın çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 08.45’de Merkezefendi İlçesi, Akçeşme Mahallesi, Bozburun Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 BAS 54 plakalı ticari aracın dur levhasına uymadığı ve diğer ticari araca çarptığı iddia edildi. Çarpışma sonrası 20 BAS 54 plakalı araç yan devrilirken diğer araç kontrolü kaybederek tarlaya girdi. Kazada yan yatan araçta bulunan 5 kişi ile diğer araç sürücü kazada yaralandı. Kazazedelerin yardımına çevredekiler koştu. Kazanın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazazedelere sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalelerin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Diğer taraftan çevre sakinlerinin yolun tehlikeli olduğunu ve beton mikserlerinin çok hızlı geçmesi nedeniyle her gün kaza tehlikesi atlatıldığı belirtildi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde kural ihlali kazaya neden oldu. İki ticari aracın çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 08.45’de Merkezefendi İlçesi, Akçeşme Mahallesi, Bozburun Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 20 BAS 54 plakalı ticari aracın dur levhasına uymadığı ve diğer ticari araca çarptığı iddia edildi. Çarpışma sonrası 20 BAS 54 plakalı araç yan devrilirken diğer araç kontrolü kaybederek tarlaya girdi. Kazada yan yatan araçta bulunan 5 kişi ile diğer araç sürücü kazada yaralandı.

Kazazedelerin yardımına çevredekiler koştu. Kazanın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazazedelere sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalelerin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer taraftan çevre sakinlerinin yolun tehlikeli olduğunu ve beton mikserlerinin çok hızlı geçmesi nedeniyle her gün kaza tehlikesi atlatıldığı belirtildi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.