Kurban vekaletini TDV’ye vererek, bağış çağrısında bulundu

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.06.2023 - 09:51, Güncelleme: 25.06.2023 - 09:51
 

Kurban vekaletini TDV’ye vererek, bağış çağrısında bulundu

Denizi İl Müftü Vekili ve Türkiye Diyanet Vakfı Denizli Şube Başkan Vekili Ramazan Özgün Türkmen, iki adet kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı'na verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de toplumun tüm kesimlerinden destek yağıyor. Bu kapsamda İl Müftü Vekili ve TDV Denizli Şube Başkan Vekili Ramazan Özgün Türkmen, iki adet kurban vekaletini TDV’ye vererek, vatandaşlara vekaletle kurban bağışı çağrısında bulundu. Yurt içinde ve yurt dışında "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen organizasyona başta diyanet işleri başkanlığı personeli ile vatandaşların teveccühü ile kurban bağışında bulunduğunu belirten Müftü Vekili Türkmen, "DİB ile TDV'nin birlikte yürüttüğü 'Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu' 30 yıldan bu yana aralıksız şekilde büyük bir hassasiyetle düzenlenmeye devam etmektedir. Milletimizin teveccühü ile emanet edilen vekaletle kurbanlar, kurban ibadetinin yerine getirilmesinin yanında, toplumsal birlik, beraberlik,  yardımlaşma ve dayanışmaya katkı sunuyor.  Hayırsever milletimi  yurt içinde  'Asrın Felaketi' olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli on bir ilimizi etkileyen deprem bölgesi başta olmak üzere, mazlum, mağdur ve ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırmanın gayreti içerisinde olacağız. Kurban kesmeye gücü yeten tüm vatandaşlarımızı 'Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş' organizasyonumuza destek vermeye davet ediyorum." dedi. Vekaletle kurban organizasyonu bitiş tarihi ile ilgili bilgi veren Türkmen, "TDV olarak bu yıl vekâlet yoluyla kurban organizasyonuna ptt ve anlaşmalı bankalar  üzerinden müracaatın son günü 27 Haziran, Müftülüklere müracaatın son günü ise 28 Haziran Çarşamba günü saat 17.00’de sona erecektir. Bağış yapmak isteyenlerin vatandaşlarımız,  www.tdv.org ve bagis.tdv.org adreslerinden online bağış yapabilecekleri gibi il ve ilçe müftülüklerimize, cami görevlilerimize, PTT şubeleri ile anlaşmalı bankalar aracılığıyla da vekâlet yoluyla kurban programına katılıp kurbanlarını vekâlet yoluyla kestirebilir.” diye konuştu. TDV Denizli Şube Uzmanı Ahmet Gazi, Müftü V. Türkmen’in desteklerinden dolayı teşekkür ederek vekaletle kurban bağış makbuzlarını takdim etti.
Denizi İl Müftü Vekili ve Türkiye Diyanet Vakfı Denizli Şube Başkan Vekili Ramazan Özgün Türkmen, iki adet kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı'na verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de toplumun tüm kesimlerinden destek yağıyor.

Bu kapsamda İl Müftü Vekili ve TDV Denizli Şube Başkan Vekili Ramazan Özgün Türkmen, iki adet kurban vekaletini TDV’ye vererek, vatandaşlara vekaletle kurban bağışı çağrısında bulundu.

Yurt içinde ve yurt dışında "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen organizasyona başta diyanet işleri başkanlığı personeli ile vatandaşların teveccühü ile kurban bağışında bulunduğunu belirten Müftü Vekili Türkmen, "DİB ile TDV'nin birlikte yürüttüğü 'Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu' 30 yıldan bu yana aralıksız şekilde büyük bir hassasiyetle düzenlenmeye devam etmektedir. Milletimizin teveccühü ile emanet edilen vekaletle kurbanlar,  kurban ibadetinin yerine getirilmesinin yanında, toplumsal birlik, beraberlik,  yardımlaşma ve dayanışmaya katkı sunuyor.  Hayırsever milletimi  yurt içinde  'Asrın Felaketi' olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli on bir ilimizi etkileyen deprem bölgesi başta olmak üzere, mazlum, mağdur ve ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırmanın gayreti içerisinde olacağız. Kurban kesmeye gücü yeten tüm vatandaşlarımızı 'Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş' organizasyonumuza destek vermeye davet ediyorum." dedi.

Vekaletle kurban organizasyonu bitiş tarihi ile ilgili bilgi veren Türkmen, "TDV olarak bu yıl vekâlet yoluyla kurban organizasyonuna ptt ve anlaşmalı bankalar  üzerinden müracaatın son günü 27 Haziran, Müftülüklere müracaatın son günü ise 28 Haziran Çarşamba günü saat 17.00’de sona erecektir. Bağış yapmak isteyenlerin vatandaşlarımız,  www.tdv.org ve bagis.tdv.org adreslerinden online bağış yapabilecekleri gibi il ve ilçe müftülüklerimize, cami görevlilerimize, PTT şubeleri ile anlaşmalı bankalar aracılığıyla da vekâlet yoluyla kurban programına katılıp kurbanlarını vekâlet yoluyla kestirebilir.” diye konuştu.

TDV Denizli Şube Uzmanı Ahmet Gazi, Müftü V. Türkmen’in desteklerinden dolayı teşekkür ederek vekaletle kurban bağış makbuzlarını takdim etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.