Kuruyan ağaç 3 metre ilerideki masaya düştü

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.08.2023 - 17:21, Güncelleme: 24.08.2023 - 17:21
 

Kuruyan ağaç 3 metre ilerideki masaya düştü

Denizli Çamlık Mesireliğinde bugün yaşanan olayda facia ucuz atlatıldı. Parkta oturanlar devrilen kuru ağacın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu.

Olay, bugün Çamlık Mesireliğinde yaşandı. Parkta piknik yapan vatandaşlar bir anda ne olduğunu anlayamadı. Büyükçe kurumuş bir ağaç oturdukları masaya 3 metre mesafedeki masanın üzerine devrildi. Ağacın devrilmesi sonucu gövdesi bir tarafa, dalları bir tarafa parçaları, bir tarafa savruldu. Vatandaşlar kıl payı kurutulurken ağacın devrildiği masada kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti.  Vatandaşlar olayın şokunu atlatır atlatmaz Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni aradıklarını ama kimsenin ilgilenmediğini iddia ettiler. Görevlilerin geleceği söylenmesine rağmen kimsenin gelmediğini belirten M.Ş.B. isimli vatandaş, “Haber niteliği olması için yaralanmamız mı lazım? Çocukların üstüne düşebilirdi. Belediyeden görevli gelecek dediler kimse gelmedi. Arayan da olmadı. Bu tür kurumuş ağaçların sökülmesini tedbir alınmasını istiyoruz” dedi.
Denizli Çamlık Mesireliğinde bugün yaşanan olayda facia ucuz atlatıldı. Parkta oturanlar devrilen kuru ağacın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu.

Olay, bugün Çamlık Mesireliğinde yaşandı. Parkta piknik yapan vatandaşlar bir anda ne olduğunu anlayamadı. Büyükçe kurumuş bir ağaç oturdukları masaya 3 metre mesafedeki masanın üzerine devrildi. Ağacın devrilmesi sonucu gövdesi bir tarafa, dalları bir tarafa parçaları, bir tarafa savruldu. Vatandaşlar kıl payı kurutulurken ağacın devrildiği masada kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti.

 Vatandaşlar olayın şokunu atlatır atlatmaz Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni aradıklarını ama kimsenin ilgilenmediğini iddia ettiler. Görevlilerin geleceği söylenmesine rağmen kimsenin gelmediğini belirten M.Ş.B. isimli vatandaş, “Haber niteliği olması için yaralanmamız mı lazım? Çocukların üstüne düşebilirdi. Belediyeden görevli gelecek dediler kimse gelmedi. Arayan da olmadı. Bu tür kurumuş ağaçların sökülmesini tedbir alınmasını istiyoruz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.