Kuvvetli yağış kent merkezinde de etkili oldu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.06.2021 - 09:48, Güncelleme: 22.06.2021 - 09:48
 

Kuvvetli yağış kent merkezinde de etkili oldu

Kuvvetli yağışın etkili olduğu Denizli’de, dün gün içerisinde etkili olurken birçok ilçede sel meydana geldi. Kent merkezinde beklenen sağanak yağış ise akşam saatlerinde etkili oldu.

Meteorolojinin kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptığı Denizli’de, kent merkezinde akşam saat 22.00 sıralarında etkili oldu. İlk önce yüksek kesimler de başlayan sağanak yağış sonrası, biriken sular tahliye kanallarından akmaya başladı. Yenişehir, Bereketli ve Adalet mahalleleri çevresinde başlayan sağanak yağış nedeniyle biriken sular tahliye kanallarından güçlü şekilde akmaya başladı. Gümüşler bölgesinde sel sesini duyan vatandaşlar yağmur başladı diye dışarı çıkması üzerine yağmurun yağmadığı kanallardan gelen sesini duyunca şaşırdı. Kısa süre sonra o bölgede de etkili olan sağanak yağış cadde ve sokaklarda dere şeklinde akmaya başladı. Yağış nedeniyle yollarda biriken sular nedeniyle sürücüler trafikte zor ilerledi. Uzun süre etkili olan yağmur, kesildikten sonra cadde ve sokakları kaplayan su birikintileri çekildi.
Kuvvetli yağışın etkili olduğu Denizli’de, dün gün içerisinde etkili olurken birçok ilçede sel meydana geldi. Kent merkezinde beklenen sağanak yağış ise akşam saatlerinde etkili oldu.

Meteorolojinin kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptığı Denizli’de, kent merkezinde akşam saat 22.00 sıralarında etkili oldu. İlk önce yüksek kesimler de başlayan sağanak yağış sonrası, biriken sular tahliye kanallarından akmaya başladı. Yenişehir, Bereketli ve Adalet mahalleleri çevresinde başlayan sağanak yağış nedeniyle biriken sular tahliye kanallarından güçlü şekilde akmaya başladı. Gümüşler bölgesinde sel sesini duyan vatandaşlar yağmur başladı diye dışarı çıkması üzerine yağmurun yağmadığı kanallardan gelen sesini duyunca şaşırdı. Kısa süre sonra o bölgede de etkili olan sağanak yağış cadde ve sokaklarda dere şeklinde akmaya başladı. Yağış nedeniyle yollarda biriken sular nedeniyle sürücüler trafikte zor ilerledi.

Uzun süre etkili olan yağmur, kesildikten sonra cadde ve sokakları kaplayan su birikintileri çekildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.