Kuyuda mahsur kalan köpek kurtarıldı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.10.2021 - 13:06, Güncelleme: 23.10.2021 - 13:06
 

Kuyuda mahsur kalan köpek kurtarıldı

Denizli’nin Kale İlçesi’nde yaklaşık 10 metrelik kuyuya düşen talihsiz köpek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kale İlçesi Uluçam Mahallesi’nde bulunan 10 metrelik kuyuya düşen talihsiz köpek kuyuda mahsur kaldı. Sahibi ve vatandaşlar tarafından kurtarılamayan köpeğin kurtarılması için itfaiye ekiplerinden yardım istedin. Olay yerine gelen Kale İtfaiye Şube ekipleri, kuyuda mahsur kalan köpeği kurtarmak için çalışma başlattı. Kuyuya uzatılan merdiven sayesinde mahsur kaldığı kuyudan kurtarılan köpek sahibine teslim edildi.
Denizli’nin Kale İlçesi’nde yaklaşık 10 metrelik kuyuya düşen talihsiz köpek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kale İlçesi Uluçam Mahallesi’nde bulunan 10 metrelik kuyuya düşen talihsiz köpek kuyuda mahsur kaldı. Sahibi ve vatandaşlar tarafından kurtarılamayan köpeğin kurtarılması için itfaiye ekiplerinden yardım istedin.

Olay yerine gelen Kale İtfaiye Şube ekipleri, kuyuda mahsur kalan köpeği kurtarmak için çalışma başlattı. Kuyuya uzatılan merdiven sayesinde mahsur kaldığı kuyudan kurtarılan köpek sahibine teslim edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.